C More Total

Olet oikeutettu tähän -20 % etuun, jos sinulla on DNA:n puhelinliittymä, kiinteä tai liikkuva laajakaistaliittymä, DNA TV Hubi tai taloyhtiölaajakaistan lisänopeus.

C More Total - viihde ja urheilu samassa paketissa

C More Total -kanavat ja tilaukseen sisältyvä C More suoratoistopalvelu tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa.

Paketti tarjoaa huippu-urheilua ympäri vuoden, kuten MM-ralli, EM-ralli, NFL, jalkapallon Mestarien Liiga, La Liga, Serie A, UEFA Nations Leaguen -otteluita, jääkiekon Mestis, SHL, Sveitsin Liiga sekä ravit. Näiden lisäksi paljon muuta urheilua.

Urheilun lisäksi tilauksella katsot elokuva ensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniorin suosittuja lastenohjelmia. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.

Tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelu, sen kautta näet koko C Moren tarjonnan urheilutapahtumia unohtamatta juuri silloin, kun haluat. Lisäksi voit katsoa MTV3, Sub ja AVA -kanavien ohjelmia ilman mainoksia. Katso missä ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, tietokoneen selaimella ja DNA Hubi -laitteella.

Katso C Moren ajankohtaiset ohjelmat tästä

  • Ei määräaikaa
    27,96 €/kk

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.

Kanavapakettiin kiinteästi kuuluvat kanavat:

C More Juniori HD

Lisätietoja

C More Max HD

Lisätietoja

C More Sport 1 HD

Lisätietoja

C More Sport 2 HD

Lisätietoja

MTV Aitio

Lisätietoja

MTV Viihde

Lisätietoja

SF-Kanalen HD

Lisätietoja