C More Sport

Formulat, jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja ravit suorina lähetyksinä. Tällä penkkiurheilijan superpaketilla nautit maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista ympäri vuoden. Äänessä ovat eri lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet.

C More Sport -kanavapaketin tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelun urheilusisältö. Urheilun ystäville C More -suoratoistopalvelu tarjoaa sykähdyttävimmät hetket huippu-urheilun parissa ja livetapahtumien jälkeiset tilanteet.

Lisää ohjelmavinkkejä löydät sivulta www.dna.fi/ohjelmavinkit.

 • 6 kk määräaika
  0,00 €/kk/1 kk
  Jatkossa 29,95 €/kk

  Yhteensä 149,75 €

 • Ei määräaikaa
  29,95 €/kk

Ota C More -suoratoistopalvelu käyttöösi näin:

 1. Tilaa C More.
 2. Saat tilauksen jälkeen sähköpostitse ja SMS-viestillä koodin C More -suoratoistopalveluun.
 3. Lunasta koodi osoitteessa cmore.fi/koodi
 4. Kun olet lunastanut koodin ja luonut tunnukset, voit katsella C More -suoratoistopalvelun ohjelmia tilauksesi mukaisesti kaikilla C Moren tuetuilla laitteilla.

Lisää käyttöohjeita löydät täältä.

 

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.

Kanavien katselu edellyttää Antenna Ready HD -päätelaitetta ja TV-korttia. Osa kanavista on katsottavissa hybridi-tv:llä. Voit tarkistaa katselutavat kanavien lisätiedoista. Palveluntarjoaja: Digita Oy.

Kanavapakettiin kiinteästi kuuluvat kanavat:

C More Max HD

Lisätietoja

C More Sport 1 HD

Lisätietoja

C More Sport 2 HD

Lisätietoja