C More Sport

C More Sport - urheilufanin paketti

C More Sport -paketin ja tilaukseen sisältyvän C More -suoratoistopalvelun urheilutarjonta avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista Suomen parhaiden asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden.

Huippujääkiekkoa kuten: Mestis, miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). C More esittää yksinoikeudella jalkapallon Mestarien liigan, Nations League, Primeira Liga, Espanjan La Liga, Serie A:n. Jalkapallossa tulossa myös EM- ja MM-kisojen karsintaottelut, 21 FIFA-ottelua jalkapallon MM-kisoista. Mukana myös Rallia ja muuta moottoriurheilua sekä yleisurheilun Timanttiliiga, IAAF World Challenge ja ravit.

Tilaukseen sisältyy C More -suoratoistopalvelu, jonka kautta seuraat pakettiin kuuluvia urheilusisältöjä juuri silloin, kun haluat – livetapahtumien jälkeisiä tallenteita unohtamatta. Lisäksi voit katsoa MTV3, Sub ja AVA -kanavien ohjelmia ilman mainoksia. Katso missä ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, tietokoneen selaimella ja DNA Hubi -laitteella. Voit ladata ohjelmia puhelimen tai tabletin muistiin ja katsella myös ilman nettiyhteyttä.

  • 6 kk määräaika
    0,00 €/kk/1 kk
    Jatkossa 29,95 €/kk

    Yhteensä 149,75 €

  • Ei määräaikaa
    29,95 €/kk

Tarkista kanavien näkyvyys

TV-kanavien saatavuudet vaihtelevat alueittain. Syötä osoitetietosi ja varmistamme mitä kanavia voit osoitteessa katsella.

Kanavapakettiin kiinteästi kuuluvat kanavat:

C More Max HD

Lisätietoja

C More Sport 1 HD

Lisätietoja

C More Sport 2 HD

Lisätietoja