Deezer Premium

Deezer Premium -musiikkipalvelun avulla voit kuunnella musiikkia puhelimella tai tabletilla ilmaisen Deezer-sovelluksen kautta tai suoratoistona netistä ilman erillistä ohjelmaa. Luo soittolistoja, kuuntele kotimaisia ja ulkomaisia kappaleita – kuuntele vain lempimusaa!

Yli 90 miljoonaa biisiä

Palvelussa on tällä hetkellä yli 90 miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kappaletta, määrä kasvaa koko ajan. Deezerillä on omat musiikkieditorit, joka suosittelevat soittolistoja suomalaiseen musiikkimakuun sopien.

Parempi äänenlaatu, ei mainoksia

Premium-käyttäjät saavat musiikilleen paremman äänenlaadun. Vanhat klassikot sekä uudet suosikit eivät ole koskaan kuulostaneet näin hyvältä! Kuuntele milloin haluat; jopa offline-tilassa, ilman nettiyhteyttä. Ja ilman mainoksia.

Toimii kaikissa päätelaitteissa ja selaimissa

Deezer Premium -palvelu toimii lähes kaikilla älylaitteilla ja nettiselaimilla. Kaikki Deezerin tukemat laitteet löydät osoitteesta www.deezer.com/devices. Voit liittää yhteen käyttäjätiliin 3 eri mobiililaitetta. Palvelua voi käyttää yhdellä laitteella kerrallaan.

Helppo käyttöönotto

Tilauksen tehtyäsi saat siitä vahvistuksen tekstiviestillä. Deezer lähettää erillisen sähköpostiviestin, jossa on palvelun käyttöönottoon tarvittavat tunnukset ja ohjeet.

  • Ei määräaikaa
    0,00 €/kk/1 kk
    Jatkossa 10,99 €/kk