Deezer Family

Deezer Family 

Deezer Family - musiikkipalvelu soi nyt yhdellä kuukausimaksulla koko perheen luureissa ja tableteissa. Yli 73 milj. kappaletta ja mm. omat soittolistat jopa 6 perheenjäsenelle.

Yli 73 miljoonaa biisiä

Yhdellä kuukausimaksulla saat useammalle profiilille omat soittolistat, kotimaiset ja ulkomaiset suosikkibiisit, Perhemix-listan, Deezer Kids -asetukset ja paljon muuta, mm. biisien sanat karaoketyyliin. Ja ilman mainoksia!

Jokaiselle oma profiili

Deezer Familyssä on yksi päätili, jonka lisäksi voit avata halutessasi jopa 5 käyttäjäprofiilia. Ne toimivat itsenäisesti kuten Deezer Premium+ -jokaiselle perheenjäsenelle omat suosikit, soittolistat ja Deezer Flow. Käyttäjäprofiilit on tarkoitettu samassa taloudessa asuville perheenjäsenille.

Deezer Kids ja Perhemix

Deezer Kids -kanavan sisältö on suodatettu, joten voit huoletta avata perheen pienimmillekin oman tilin. Kids-kanavalla on lapsille sopivia valmiita soittolistoja ja suosituimpia kappaleita. Pitkien automatkojen tai viikonloppujen iloksi soi Perhemix eli perheen yhteinen soittolista, joka soittaa vain oman perheen suosikkeja.

Musiikkia kaikille laitteille

Deezer toimii lähes kaikilla laitteilla ja nettiselaimilla. Kuuntele netissä tietokoneella tai lataa sovellus ja ota mukaasi puhelimeen tai tablettiin. Offline-tilassa biisit soivat silloinkin, kun netti ei kuulu.

  • Ei määräaikaa
    0,00 €/kk/1 kk
    Jatkossa 17,99 €/kk