DNA TV -mobiilisovellus

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat:
 
• Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella
• Tallenna rajattomasti, myös jatkuvalla tallennuksella
• Nauti Vuokraamon leffoista
• Peilaa sisältö isolle ruudulle

Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla

Nauti lempiohjelmistasi missä ja milloin haluat. DNA TV on aina mukanasi kännykässä, tabletilla ja läppärillä. Näet tallenteiden lisäksi kaikki tilaamasi maksukanavat ja osan vapaista kanavista suorana. Voit seurata lempiohjelmiasi aina kun haluat, koko EU:n alueella.
 
DNA Asiakasetuna nautit joka kuukausi vaihtuvasta Kuukauden kanavasta.

Tallenna rajattomasti

Laita suosikkisi helposti jatkuvaan tallennukseen ja tallenna vaikka kaikilta peruskanavilta samanaikaisesti. (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, Star Channel ja National Geographic). Tallenteet ovat katsottavissasi kaksi vuotta.
 
Voit katsoa osan ohjelmista myös 2-7 vuorokautta jälkikäteen. Monet maksukanavat ja muutamat peruskanavat sisältävät tämän ominaisuuden. (mm. TLC, National Geographic).

Nauti DNA TV Vuokraamon elokuvista

DNA TV Vuokraamosta voit vuokrata elokuvia ja sarjoja heti leffateatteriesityksen jälkeen. Uutena asiakkaana saat yhden leffavuokrauksen veloituksetta.

Peilaa ohjelmat isolle ruudulle

Voit katsoa kaikki suosikkisi myös isolta ruudulta: tallenteet, maksukanavat, suorat lähetykset sekä DNA TV Vuokraamon ohjelmat myös Googlen Chromecastin tai Apple TV:n kautta. Tällöin puhelin tai tabletti toimii kaukosäätimenä. Lisäksi voit käyttää DNA TV Vuokraamoa sekä tehdä ja katsella tallenteita Apple TV:llä lataamalla DNA TV -sovelluksen Apple TV:n (3.sukupolvi) sovelluskaupasta.

Täydennä suosikkisisällöillä

Valitse kanavapakettien, ohjelmakirjastojen tai suoratoistopalveluiden sisällöistä suosikkisi – urheilua, elokuvia, sarjoja tai lastenohjelmia – ja katso kotona tai menossa: DNA TV -mobiilisovelluksella näet useimpien tilaamiesi maksullisten kanavien suoria lähetyksiä ja myös tilaamiesi suoratoistopalvelujen tarjonnan.

Käytä myös osoitteessa dnatv.dna.fi

Kätevällä selainversiolla katsot leffoja ja suoria lähetyksiä tietokoneelta, koko EU:n alueella. Tilattuasi DNA TV:n saat sen heti käyttöösi, osoitteessa dnatv.dna.fi.
Muista myös ladata DNA TV -sovellus laitteesi sovelluskaupasta https://www.dna.fi/apps/dnatv.

DNA TV -sovellus toimii:

 • Android -älypuhelimilla ja -tableteilla, joissa on käyttöjärjestelmä 5.0 tai uudempi
  Kaikki DNA TV -sovelluksen ominaisuudet ovat käytettävissä.

 • iOS -älypuhelimilla ja -tableteilla, joissa on käyttöjärjestelmä 12.0 tai uudempi
  Kaikki DNA TV -sovelluksen ominaisuudet ovat käytettävissä, DNA TV Vuokraamossa vuokraa elokuva ensin toisella laitteella ja jatka katselua iOS-laitteilla.

 • Tietokoneen Chrome-selaimella
  Kaikki DNA TV -sovelluksen ominaisuudet ovat käytettävissä

 • Apple TV:llä
  DNA TV -sovelluksen ominaisuudet ovat rajoitetusti käytettävissä. Käytettävissä ovat tallennus, DNA TV Vuokraamo. Kun tallennus sisältyy tilaukseesi - tallennna kaikilta peruskanavilta ja katso tallenteita (pl. Nelonen, Liv, JIM, Hero), DNA TV Vuokraamossa vuokraa elokuva ensin toisella laitteella ja jatka katselua Apple TV:llä.
 • Ei määräaikaa
  0,00 €/kk/1 kk
  Jatkossa 6,90 €/kk