DNA Paketti

  • Kuukausimaksu sisältää 200 minuuttia puhetta ja 200 tekstiviestiä kotimaassa ja EU/ETA-alueella
  • Rajaton 1 Mbit/s 4G-netti Suomessa, ei datakattoa
  • Mukana 5 Gt/kk EU-datapaketti
  • Sisältää WiFi-puheluominaisuuden

 

Pakettiliittymä rajattomalla netillä, ei datakattoa

Pakettiliittymä, jossa on sopivasti kaikkea: 200 minuuttia puhetta, 200 tekstiviestiä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Paketin yli menevät puhelut 0,09 €/min ja tekstiviestit 0,09 €/kpl. Multimediaviestit 0,40 €/kpl. Netin maksiminopeus on 1 Mbit/s.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hintatiedot löytyvät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

Käytä huoletta lähes koko Euroopassa

DNA Paketti liittymää käytät huoletta myös ulkomailla. Liittymän kuukausihintaan kuuluvat puhelu ja tekstiviestipaketit ovat käytössäsi myös EU- ja ETA-maissa. 

Lisäksi kuukausimaksu sisältää 5 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella www.dna.fi/EUroaming.

  • Ei määräaikaa
    17,90 €/kk