DNA Puhe Plus

Puhelut ja viestit 
käytön mukaan

EU-datapaketti 
2 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
0,256 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Jos käytät nettiä vain harvoin ja soitteletkin satunnaisesti, valitse DNA Puhe Plus. Maksat vain puheluista ja viesteistä käytön mukaan. Netin maksiminopeus on 0,256 Mbit/s. Sisältää 2 Gt/kk EU-datapaketin.

Edullinen liittymä tiedonsiirto-ominaisuudella

DNA Puhe Plus -liittymässä maksat puheluista ja tekstiviesteistä edullisesti käytön mukaan kotimaassa ja EU/ETA-alueella. Puhelut 0,07 €/alk. min, tekstiviestit 0,07 €/kpl. Netin maksiminopeus on 0,256 Mbit/s.

Mukana EU-datapaketti 2 Gt/kk

DNA Puhe Plus -liittymä on edullinen myös reissussa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Lisätiedot www.dna.fi/EUroaming.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

Kun matkustat EU/ETA-maiden ulkopuolella, voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Palvelu ei vaadi erillistä tilausta vaan se aktivoituu liittymälle automaattisesti, kun olet WiFi-verkossa. Lue lisää WiFi-puheluista.

Lisätiedot

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, hintatiedot löydät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

  • Ei määräaikaa
    7,90 €/kk