Varainhankkija: DNA Rajaton 4G 10M

Puhelut ja viestit 
rajattomasti

EU-datapaketti 
15 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 10 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

Puhu, tekstaa ja viihdy netissä – nyt siitä hyötyvät kaikki

DNA Rajaton 4G 10M -puhelinliittymässä on rajattomasti kaikkea: puhelut, viestit ja netti kotimaassa sisältyvät edulliseen kuukausihintaan. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Rajattomasti kaikkea, koko jengin hyväksi. Nyt kannattaa vaihtaa liittymää!

Nopea 4G-liittymä, jossa rajattomasti nettiä, viestejä ja puheluita

DNA Rajaton 4G 10M -liittymässä on rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, sekä puhetta ja viestejä niin paljon kuin haluat. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. 

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. 

Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

  • Ei määräaikaa
    19,90 €/kk/12 kk
    Jatkossa 26,90 €/kk