DNA Rajaton

Puhelut ja viestit 
rajattomasti

EU-datapaketti 
10 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
1 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Haluatko soitella ja viestitellä huoletta, mutta netti luurissasi on vain lisämauste? Valitse DNA Rajaton. Se on liittymä, jossa on rajattomasti kaikkea kotimaassa: puhetta, viestejä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Netin maksiminopeus on 1 Mbit/s. Sisältää 10 Gt/kk EU-datapaketin.

Puhelinliittymä rajattomaan käyttöön, ei datakattoa

DNA Rajaton -liittymän kiinteä kuukausihinta sisältää rajattomasti puhetta, teksti- ja multimediaviestejä kotimaassa ja EU/ETA-alueella. Se on huoleton liittymä silloin, kun pääasiassa soittelet ja viestittelet puhelimella ja käytät nettiä vain vähän.

Mukana EU-datapaketti 10 Gt/kk

DNA Rajaton -liittymä on edullinen myös reissussa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Lisätiedot www.dna.fi/EUroaming.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

Kun matkustat EU/ETA-maiden ulkopuolella, voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Palvelu ei vaadi erillistä tilausta vaan se aktivoituu liittymälle automaattisesti, kun olet WiFi-verkossa. Lue lisää WiFi-puheluista.

Lisätiedot

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, hintatiedot löydät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

Kuukausimaksu sisältää 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella: www.dna.fi/EUroaming.

  • Ei määräaikaa
    22,90 €/kk/12 kk
    Jatkossa 24,90 €/kk