DNA Rajaton

Puhelut ja viestit 
rajattomasti

EU-datapaketti 
14 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 1 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Haluatko soitella ja viestitellä huoletta, mutta netti luurissasi on vain lisämauste? Valitse DNA Rajaton. Se on liittymä, jossa on rajattomasti kaikkea kotimaassa: puhetta, viestejä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomen lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa. Netin maksiminopeus on 1 Mbit/s. Sisältää 14 Gt/kk EU-datapaketin. 

Puhelinliittymä rajattomaan käyttöön, ei datakattoa

DNA Rajaton on huoleton liittymä silloin, kun pääasiassa soittelet ja viestittelet puhelimella ja käytät nettiä vain vähän. Liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. 

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. 

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

  • Ei määräaikaa
    22,90 €/kk/12 kk
    Jatkossa 24,90 €/kk