DNA Rajaton 5G 400M

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
24 Gt/kk

Rajaton 5G-netti 
Suomessa, Baltiassa ja Pohjolassa. 400 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

 

5G-puhelinliittymä, jolla soitat, viestittelet ja käytät nettiä rajattomasti kotimaassa jopa 200 Mbit/s nopeudella. Tutustu ja tilaa! Mukana tulee 24 Gt/kk EU-datapaketti. EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna.

DNA:n 5G-puhelinliittymällä saat ruuhkattomat yhteydet myös ruuhkassa. Nopea ja toimintavarma liittymä toimii 5G-verkon lisäksi, myös muissa DNA:n huippunopeissa verkoissa. Nopealla DNA:n 5G-liittymällä pysyt helposti menossa mukana, viiveettä ja ilman datakattoa: katsele teräväpiirtovideoita ja striimaa verkon yli suosikkisisältösi.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

  • Ei määräaikaa
    31,99 €/kk/12 kk
    Jatkossa 36,90 €/kk