DNA Nopea 4G Rajaton Plus

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
10 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
150 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Rajaton ja nopea on nyt entistäkin nopeampi: DNA Nopea 4G Rajaton Plus -puhelinliittymässä yhdistyvät nopea netti ja rajattomuuden huolettomuus. Soita, tekstaa ja käytä nettiä kotimaassa niin paljon kuin haluat. Netin maksiminopeus jopa 150 Mbit/s. Mukana 10 Gt/kk EU-datapaketti.

Rajattomasti puhetta, viestejä ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

DNA Nopea 4G Rajaton Plus on rajaton puhelinliittymä, jota käytät niin paljon kuin haluat, kiinteään kuukausihintaan. Soita, viestittele ja käytä nopeaa 4G-nettiä rajattomasti kotimaassa, ilman datakattoa. Netin maksiminopeus on jopa 150 Mbit/s.

Mukana EU-datapaketti 10 Gt/kk

DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymä on edullinen myös reissussa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Lisätiedot www.dna.fi/EUroaming.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

Kun matkustat EU/ETA-maiden ulkopuolella, voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Palvelu ei vaadi erillistä tilausta vaan se aktivoituu liittymälle automaattisesti, kun olet WiFi-verkossa. Lue lisää WiFi-puheluista.

Lisätiedot

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, hintatiedot löydät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

Kuukausimaksu sisältää 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella: www.dna.fi/EUroaming.

  • Ei määräaikaa
    29,90 €/kk/12 kk
    Jatkossa 34,90 €/kk