DNA Max 4G Rajaton

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
20 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
verkon maksimi­nopeu­della, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Jos vain huippunopea on kyllin hyvää, tässä se on: DNA Max 4G Rajaton -liittymässä on rajattomasti kaikkea kotimaassa: puhetta, viestejä ja huippunopeaa nettiä niin paljon kuin haluat. Eikä netin maksiminopeuttakaan ole rajoitettu. Mukana tuhti EU-datapaketti, 20 Gt/kk.

Puhelinliittymä 4G-verkon maksiminopeudella, ei datakattoa

DNA Max 4G Rajaton -liittymällä soitat, viestittelet ja surffaat kotimaassa huoletta, verkon maksiminopeudella. Normaalihintaiset puhelut sekä teksti- ja multimediaviestit EU/ETA-alueella kuuluvat liittymän kuukausimaksuun.

Mukana EU-datapaketti 20 Gt/kk

DNA Max 4G Rajaton -liittymä on edullinen myös reissussa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. Lisätiedot www.dna.fi/EUroaming.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

Kun matkustat EU/ETA-maiden ulkopuolella, voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Palvelu ei vaadi erillistä tilausta vaan se aktivoituu liittymälle automaattisesti, kun olet WiFi-verkossa. Lue lisää WiFi-puheluista.

Lisätiedot

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, hintatiedot löydät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

Kuukausimaksu sisältää 20 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella: www.dna.fi/EUroaming.

  • Ei määräaikaa
    49,90 €/kk