DNA Max 4G Rajaton

  • Rajaton netti kotimaassa 4G-verkon maksiminopeudella!
  • Rajattomasti puhetta ja viestejä kotimaassa ja EU/ETA-alueella
  • Muhkea 20 Gt/kk EU-datapaketti
  • Sisältää WiFi-puheluominaisuuden

 

Puhelinliittymä 4G-verkon maksiminopeudella, ei datakattoa

Liittymä, jossa on rajattomasti kaikkea kotimaassa: puhetta, viestejä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Eikä netin maksiminopeuttakaan ole rajoitettu!

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. Ajantasaiset ulkomaanpuheluiden hintatiedot löytyvät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku.

Käytä huoletta lähes koko Euroopassa

Normaalihintaiset puhelut sekä teksti- ja multimediaviestit EU/ETA-alueella kuuluvat liittymän kuukausimaksuun.

Lisäksi kuukausimaksu sisältää 20 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lisätiedot EU-roamingista, suositelluista verkoista ja 4G-saatavuudesta EU/ETA-alueella www.dna.fi/EUroaming.

  • Ei määräaikaa
    49,90 €/kk

Kun käytössäsi on DNA Max 4G Rajaton, voit olla varma, että käytössäsi on paras mahdollinen 4G-yhteys DNA:n verkossa, nyt ja tulevaisuudessa. Liittymässä on rajoittamaton tiedonsiirtonopeus 4G-verkossa.

Videolla esitetään yksittäinen asiakkaan kuvaama mittaustulos, joka on saavutettu todellisessa ympäristössä kaupallisessa verkossamme, yleisesti saatavilla olevalla laitteella. Parhaimmat nopeudet saavutetaan tyypillisesti eri valmistajien uusimmilla laitteilla, jotka hyödyntävät 4G-verkon kehittyneempiä ominaisuuksia. Verkon ruuhkaisuudesta ja paikallisista katveista johtuen nopeudet vaihtelevat huomattavasti ja ovat usein liittymän mahdollistamia huippunopeuksia pienempiä.