ASUS ROG Strix G 15,6” i7-9750H GTX 1650

ASUS ROG Strix G 15,6” edustaa pelikannettavien uutta sukupolvea. Uraauurtava muotoilu ja erinomainen suorituskyky. Erinomainen valinta peli- ja työkoneeksi.

Uuden sukupolven pelikannettava: ASUS ROG Strix G

ASUS ROG Strix G -pelikannettavan design ei ole pelkkää estetiikkaa. Yhdessä BMW Designwork Groupin kanssa suunniteltu Strix G esittelee useita suorituskykyä parantavia teknisiä innovaatioita. Erinomainen valita peli- ja työkoneeksi, jossa vaaditaan erinomaista suorituskykyä, aikaa ja kulutusta kestävää muotoilua.

Uusi muotoilu, uusi tehokas jäähdytysjärjestelmä

Intelligent Cooling -jäähdytysjärjestelmä ottaa tehot irti ASUS ROG Strix G:stä. Näyttöpaneelin saranoita on siirretty eteenpäin, joten 3D Flow Zone -ilmanvaihdolle on enemmän tilaa. Näytön takaosan Trapezoid-leikkaus mahdollistaa esteettömän ilmavirran, myös koneen ollessa auki.

Jäähdytys tarjoaa parhaan pelikokemuksen

Eikä ASUS ROG Strix G:n etumatka ei rajoitu vain jäähdytykseen. ROG Boost ottaa täydet tehot irti Nvidia GeForce GTX 1650 -näytönohjaimesta sekä 9. sukupolven Intel Core i7-suorittimesta. Kaksi suurta 12 V:n tuuletinta jäähdyttävät konehuoneen ja itsepuhdistuva Anti-Dust -lämpömoduuli pitää puhaltimet, jäähdytyselementit sekä komponentit pölystä puhtaana.

Valitse sinulle sopiva teho- ja tuuletustaso

Pelikannettavat sopivat konetehoa vaativaan työskentelyyn. Säädä ASUS ROG Strix G:n tuulettimen nopeutta tehotarpeittesi mukaan. Turbo-tila käyttää korkeinta tuulettimen nopeutta sekä komponenttien kellotaajuutta, ja hiljainen tila on nimensä mukaisesti äänetön. Hallitse Strix G:n komponentteja uusitun Armoury Crate -ohjelmistolla, jolla säädät tuuletinta ja näytönohjaimen tehoa tarpeiden mukaan.

Huippuluokan taustavalaistu näppäimistö

Näppäimistö on yksi pelikannettavien kriittisimmistä ominaisuuksista. ROG Overstroke mahdollistaa nopeammat näppäinkomennot ja N-Key-rollover varmistaa, että jokainen painalluksesi rekisteröityy. Näppäimistön muodossa ja sijoittelussa on huomioitu tarkkuus sekä ergonomia. ROG Aura Sync -tekniikalla taustavalaistuun näppäimistöön voit valita tietyn värin toistumaan, ja sama teemaväri toistuu halutessasi kaikissa ROG Aura Sync -lisälaitteissasi.

ASUS ROG Strix G näyttää ja kuulostaa loistavalle

Ulkoiselle näytölle ASUS Strix G -kannettavassa on HDMI 2.0b -portti, jonka avulla saat 60 Hz:n signaalin 4K UHD -televisiolle tai monitorille. ROG Sonic Studio -äänentoiston ansiosta kuulet peliäänet mahdollisimman tarkasti ja elokuvat kuulostavat yhtä vaikuttavilta kuin näyttävätkin.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä

Käyttöjärjestelmä
Windows
Käyttöjärjestelmän versio
10 (64 Bit)

Suoritin

Prosessori
Intel Core i7-9750H -suoritin 2,6 GHz (max. 4,5 GHz, 12 Mt välimuisti)

Mitat ja paino

Korkeus
25.8 mm
Leveys
360 mm
Syvyys
275 mm
Paino
2400 g

Näyttö

Näytön koko
15.6"
Näytön resoluutio
1920 x 1080 pikseliä
Näytön ominaisuudet
Heijastamaton IPS-paneeli, kirkkaus 250 nitiä, virkistystaajuus 120 Hz, kuvasuhde 16:9, kontrasti 1:1000, NTSC 54 %
Näytön tarkkuus
FullHD

Muisti

Sisäinen muisti
512 Gt
RAM-muisti
16 Gt

Yhteydet ja liitettävyys

Bluetooth
5.0

Yhteensopivuus

Liittimet
3 HDMI 2.0b, kpl USB-A 3.2 (Gen 2) ja 3,5 mm:n kuuloke/mikrofoniliitin

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 1650 (4 Gt:n GDDR5-muisti). Äänentoisto: 2 kpl 1,5 W:n kaiuttimia. Näppäimistö: Taustavalaistu suomenkielinen RGB-näppäimistö.
Myyntipaketin sisältö
ASUS ROG Strix G 15,6” -tietokone ja virtajohto
Tuotemerkki
Asus
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
Pelikannettava
Valmistajan tuotekoodi
G531GT-AL003T
WLAN-standardi
802.11ac Dual-Band
  • 36,08 €/kk 36 kk
  • 54,12 €/kk 24 kk
  • 108,24 €/kk 12 kk

Täydennä laitettasi näillä:

Celly-puhdistusaine 30 ml

Pakkauksessa mikroliina ja puhdistusneste. Näillä pistät laitteesi kiiltämään!

9,00

Katso lisää