DNA Rajaton Prepaid

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti (päiväveloitus 0,89 €/vrk) 

Rajaton 4G-netti 
Nopeus jopa 100 Mbit/s

Aloituspaketissa
5 € saldoa

 

Haluatko käyttää puhelinta huolettomasti ja järkihintaan? DNA Rajaton Prepaid on edullinen, päiväveloitteinen liittymä, joka sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, tekstiviestejä sekä nopean 4G-netin – kiinteään hintaan 0,89 €/vrk. Netin nopeus on jopa 100 Mbit/s.

Rajaton netti, puhelut ja viestit käytön mukaan

Aloituspakkaus sisältää 5 € saldoa. Kiinteä vuorokausihinta 0,89 € (26,70 €/30 päivää) sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan ja EU/ETA-alueen verkkovierailupuheluita ja -tekstiviestejä sekä rajattoman netin kotimaassa. Päiväkohtainen veloitus vähennetään saldosta joka päivä riippumatta liittymän käytöstä. Liittymän voi laittaa tarvittaessa tauolle eli pause-tilaan, jos liittymä on pitkään käyttämättä. Katso tarkempi hinnasto täältä (PDF).

Lataa helposti netissä, hallinnoi itsepalvelussa

Voit ladata liittymää netissä osoitteessa laturi.dna.fi sekä R-kioskilla, K-ruokakaupoissa ja Neste K -asemilla. Ostamasi paketti on käytössäsi heti latauksen jälkeen. Jäljellä olevan käyttömäärän voi tarkistaa helposti itsepalvelusta: m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -sovelluksella (lataa se sovelluskaupastasi: Android ja iOS). Sovelluksella ja itsepalvelussa voit myös:

  • Tarkistaa puhelinnumeron
  • Tarkistaa saldon ja voimassaoloajan
  • Ostaa datapaketteja (veloitus saldosta)
  • Tarkastella veloitushistoriaa
  • Ladata latausseteleitä
  • Asettaa ulkomaan datarajan
  • Määrittää turva- ja hallintanumerot

Käyttö ulkomailla

Verkkovierailupuhelut ja -tekstiviestit maksavat EU/ETA-alueella kotimaan hinnan. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan.

Liittymän EU-datapakettiin sisältyvästä tiedonsiirrosta EU/ETA-alueella veloitetaan vain kotimaan hinta. EU-datapaketin suuruus on 0,3 Gt/vrk. Tämän ylittävältä osalta tiedonsiirrosta EU/ETA-alueella veloitetaan 3,72 €/Gt. Lisätietoja EU-roaming -sivulta. Euroopan ulkopuolisten alueiden hinnastot löydät Ulkomaan hinnastosta.

Muista voimassaoloaika

Liittymä on voimassa 180 vuorokautta käyttöönotosta tai 240 vuorokautta viimeisimmästä latauksesta.

Hinnastot ja sopimukset

DNA Prepaid -tuotteiden erityisehdot (PDF)

DNA Rajaton Prepaid -hinnasto (PDF)

Pikaohje (PDF)

Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano. Väärinkäytösten välttämiseksi DNA Oyj on rajoittanut Prepaid-tuotteiden asiakaskohtaista ostomäärää (2 kpl).

Tekniset tiedot

Muut tiedot

EAN-koodi
6430030965736

4,90