DNA Rajaton Prepaid

DNA Rajaton Prepaid on oikea valinta, kun haluat käyttää puhelintasi nettisurffailuun, tekstiviesteihin ja puheluihin miettimättä hintoja tai datakattoja.

DNA Rajaton Prepaid on päiväveloitteinen liittymä (0,89 €/vrk), joka sisältää rajattomasti kotimaan ja EU/ETA-alueen verkkovierailupuheluita ja -tekstiviestejä sekä netin käyttöä kotimaassa. Myös muualla EU/ETA-alueella käytät nettiä edullisesti. DNA:n nopeassa 4G -verkossa netti ei töki, tiedostojen lataaminen ja lähettäminen käy vaivatta ja mm. TV-ohjelmia on mukava katsoa myös puhelimella, kun kuva ei pätki ja sisällöt latautuvat nopeasti. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

Soitot ja viestit lisämaksullisiin numeroihin esim. yritysnumeroihin tai maksullisiin palvelunumeroihin veloitetaan erikseen.

Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Hinnat

Aloituspakkaus sisältää 5 € saldoa. 0,89 € kiinteä vuorokausihinta (26,70 €/30 päivää) sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan ja EU/ETA-alueen verkkovierailupuheluita ja -tekstiviestejä sekä rajattomasti netin käyttöä kotimaassa. Päiväkohtainen veloitus (0,89 €/vrk) vähennetään saldosta joka päivä riippumatta liittymän käytöstä. Liittymän voi laittaa tarvittaessa tauolle (pause-tila), mikäli se on pitkään käyttämättä. Katso tarkempi hinnasto täältä (PDF).

Käyttö EU/ETA-maissa ja muualla ulkomailla

Verkkovierailupuhelut ja -tekstiviestit EU/ETA-alueella kuuluvat kiinteään päivähintaan. Puheluiden ja tekstiviestien vastaanotto on maksutonta. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan.

Verkkovierailutiedonsiirron osalta DNA Rajaton Prepaid -liittymässä on EU-datapaketti, jonka sisällä tiedonsiirto EU/ETA-alueella kuuluu liittymän normaaliin vuorokausiveloitukseen. EU-datapaketin suuruus on 0,3 Gt/vrk. Tämän ylittävältä osalta tiedonsiirrosta EU/ETA-alueella veloitetaan 4,34 €/Gt. 

Lisätietoja EU-roaming -sivulta.

Euroopan ulkopuolisten alueiden hinnastot löydät Ulkomaan hinnastosta.

Liittymän lataus

Voit ladata liittymääsi:

 • Internetissä osoitteessa laturi.dna.fi
 • Otto.-automaateilla
 • R-kioskeilla
 • Lataussetelillä Laturissa, itsepalvelussa tai Käyttöpalvelussa (0800 412 582)

Hallitse liittymääsi helposti mobiilisovelluksella

DNA Prepaid -sovelluksella ja itsepalvelussa osoitteessa m.prepaid.dna.fi voit mm.:

 • Tarkistaa puhelinnumeron
 • Tarkistaa saldon ja voimassaoloajan
 • Ladata latausseteleitä
 • Määrittää turvanumeroita
 • Tarkastella veloitushistoriaa
 • Asettaa ulkomaan datarajan
 • Asettaa liittymän "pause"-tilaan, jolloin päivähintaa ei veloiteta

Lataa maksuton DNA Prepaid -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta (Android ja iOS). Sovelluksen tai mobiilisivun käyttö on maksutonta ja se on mahdollista vain, kun käytät puhelimen omaa datayhteyttä (ei Wi-Fi-yhteyttä).

Tiedonsiirtonopeudet

4G-verkossa suurin mahdollinen tiedonsiirtonopeus on jopa 300 Mbit/s, 3G-verkossa maksimitiedonsiirtonopeus on 42 Mbit/s.

Ostopaikat

Pakkauksia myyvät DNA Kaupat, R-kioskit, Postin myymälät, Tokmanni-ketjun myymälät, Prismat ja netissä dna.fi. Saat huippuetuja toistuvissa kampanjoissa ja jo ensimmäisestä puheaikalatauksesta R-kioskilla viisi euroa bonusta, kun lataat heti oston yhteydessä.

Voimassaoloaika

Liittymä on voimassa 3 kuukautta käyttöönotosta tai 6 kuukautta viimeisimmästä saldolatauksesta.

Hyvä tietää

Lisämaksullisia palveluita, kuten palvelunumeroihin soittamista, voi käyttää ainoastaan liittymään oikeasti ladatulla puheajalla, ei aloitussaldolla tai palkkioksi saadulla puheajalla (esim. R-Kioskin ensilatausetu). Saldon yllättävän loppumisen välttämiseksi täytyy ladattua puheaikaa olla liittymässä yli 2,50 €, jotta lisämaksullisiin palvelunumeroihin voi soittaa.

Mobiilimaksu ja 169-, 177- ja 178-alkuisissa SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on mahdollista liittymällä. 0606-, 0707- ja 0708-alkuiset palvelunumerot eivät ole käytettävissä.

Liittymän puhesaldolla voit ostaa sisältöä seuraavista sovelluskaupoista: App Store, Google Play ja Windows Store.

Liittymä on tarkoitettu kuluttajakäyttöön, jonka vuoksi viestejä voi lähettää kiinteään vuorokausihintaan maksimissaan 300 kpl/vrk tai 5000 kpl/kk. Ylimenevät viestit veloitetaan hinnaston mukaan.

Väärinkäytösten välttämiseksi DNA Oyj on rajoittanut Prepaid-tuotteiden asiakaskohtaista ostomäärää (2 kpl).

Hinnastot ja sopimukset

DNA Prepaid -tuotteiden erityisehdot (PDF)

DNA Rajaton Prepaid –hinnasto (PDF)

Pikaohje

Pikaohje (PDF)

Tekniset tiedot

Muut tiedot

EAN-koodi
6430030965736

4,90