WRC 8 -peli PS4:lle

WRC 8 on virallinen WRC-rallisimulaatio PS4:lle, joka tarjoaa aidon rallikokemuksen viimeisintä piirtoa myöten. Koe uusi maastofysiikka kaikilla tienpinnoilla, täysin uudistettu uratila, dynaaminen sää. 50 tallia, 14 maata ja yli 100 erikoiskoetta, viikkohaasteita ja eSports-tila.

WRC 8 -peli PS4:lle vie sinut rallin MM-sarjan osakilpailuihin

WRC eli rallin maailmanmestaruussarja on maailman kovatasoisin ralliautoilun kilpailusarja. Sarjassa ajetaan eri puolella maailmaa soralla, asfaltilla ja lumella. WRC 8 -peli tarjoaa enemmän sisältöä kuin koskaan. Mukana on 50 tallia, 14 osakilpailua, ja yli 100 kauden 2019 erikoiskoetta.

Dynaaminen säätila vaikuttaa ajotuntumaan

Säätila ei ole enää tehoste, vaan osa peliä. WRC 8 -pelin uuden dynaamisen säätilan myötä muuttuvat sääolot vaikuttavat ajotuntumaan. Jokainen osakilpailu ja erilaiset ajopinnat vaativat tietyntyyppiset renkaat. Sade, jää tai lumi vaikuttavat pitoon. Tien pito saattaa muuttua kisan aikana, joten autot on viritettävä jokaiseen erikoiskokeeseen erikseen. Sääennusteet on syytä ottaa todesta.

Kokoa oma tiimisi WRC 8 -pelin uratilassa

Yksinpelin uratila on uusittu entistä realistisemmaksi. WRC 8 -pelin uuden uratilan haasteet on suunniteltu WRC-kuljettajien kanssa. Mukana on aikataulujen ja menojen hallintaa ralliosakilpailujen välillä. Auton tutkimus- ja kehitystyötä, ja oman tiimin kasaamista. Palkkaa omat mekaanikot, insinöörit, lääkintä- ja säätiimit, talousjohtaja ja viestintäpäällikkö. Ilman osaavaa taustatiimiä ei menestystäkään tule.

WRC 8 -peli PS4:lle tarjoaa myös moninpelit ja eSports-pelitilan

WRC 8 -pelin myötä palaavat myös moninpelin viikkohaasteet ja eSports WRC, mutta kilpailu on kovempaa kuin koskaan. Asetu lähtöruutuun muiden huippukuskien kanssa ja treenaa itsesi aina WRC:n eSports-maailmanmestariksi!

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ei ikärajaa.
Myyntipaketin sisältö
WRC 8 -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
44800WRC8
EAN-koodi
3499550375657
  • 1,62 €/kk 36 kk
  • 2,43 €/kk 24 kk
  • 4,86 €/kk 12 kk