Tom Clancy’s The Division 2 -peli PS4:lle

Tom Clancy’s The Division 2 -peli PS4:lle kuljettaa sinut Washington DC:hen. New Yorkin pandemiasta on kulunut 7 kuukautta ja nyt tehtävänäsi on estää Yhdysvaltojen pääkaupunkia ja koko maata romahtamasta. Avoimen maailman hittipelin jatko-osa lupaa toimintaa ja moninpelin taktisia kuvioita.

Moninpelien aatelia: Tom Clancy’s The Division 2

Kriitikkojen ylistämän toimintahitin jatko-osa vie pelaajan Washington DC:hen, jonka ympäristöterroristit ovat lamauttaneet. Tom Clancy’s The Division 2 yhdistää verkkopelin, avoimen maailman seikkailun, toimintaräiskinnän sekä roolipelin, ja upottaa sen upean rikkaaseen ympäristöön. The Division 2 -peli vaatii tekniikkaa, taktiikka sekä nokkeluutta.

Uskomattomalla tarkkuudella mallinnettu avoin pelimaailma

Tutki avoimen pelimaailman ympäristöä, jossa löydät historiallisia maamerkkejä. Ympäristö on toteutettu hätkähdyttävällä tarkkuudella, pienetkin yksityiskohdat on toteutettu pieteetillä. The Division 2 rakentuu päivitetyn Snowdrop-pelimoottorin varaan. Se tarjoaa tutun työympäristön, joka mahdollistaa paremman pelikokemuksen.

Tom Clancy’s The Division 2 on todellinen toimintatrilleri

Tom Clancy’s The Division 2 -peli on toimintapainotteinen roolipeli, jota pelaat verkkopelinä taistelutovereittesi kanssa, suoritat pelin pääkampanjaa tai muita pelaajia vastaan. Ympärilläsi levittäytyy avoimen pelimaailman tuhoutunut Washington DC, Yhdysvaltojen pääkaupunki, jonka vain sinä ja ryhmäsi voivat pelastaa.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 18 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Tom Clancy’s The Division 2 -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
TCTD2PS4
  • 1,62 €/kk 36 kk
  • 2,43 €/kk 24 kk
  • 4,86 €/kk 12 kk