Tekken 7 -peli PS4:lle

Tekken 7 -peli PS4:lle on kauan odotettu taistelupeli, joka tarjoaa yli 30 pelattavaa hahmoa, uudet kartat ja täysin vapaan taistelutyylin. Tekken 7 esittelee uuden taistelumekaniikan ja kuvankauniin grafiikan. Saata loppuun häijyn Mishima-suvun aloittama taistelu legendaarisessa taistelupelissä.

Tekken 7 tarjoaa Mishima-suvun saagan viimeisen luvun

Nosta nyrkkisi ja valmistaudu Mishima-suvun 20-vuotisen sodan eeppiseen päätökseen. Tekken 7 tarjoaa upeita, tarinaa kertovia ja elokuvamaisia 3D-taisteluita. Unreal Engine 4 piirtää upeaa ja sulavaa grafiikkaa, samalla kun ottelet tiukkoja yhteenottoja uudella taistelumekaniikalla.

Yli 30 pelattavaa hahmoa

Ratko vanhat riidat ja paini globaalin imperiumin herruudesta. Tekken 7 tarjoaa valittavaksesi yli 30 hahmoa, kuten fanien suosimat Kung ja Nina Williams sekä uudet tulokkaat Lucky Chloe, Shaheen ja Street Fighter -sarjasta tuttu Akuma. Jokaisella ottelijalla on omat kuolettavat tekniikkansa, kamppailuliikkeensä sekä iskusarjansa.

Uusia taistelumekaniikkoja ja -liikkeitä

Tekken 7 -pelissä klassiset yksi vastaan yksi -taistelut tekevät paluun, mutta peli sisältää uuden taistelumekaniikan, mm. Rage Art-, Rage Drive ja Power Crush -kyvyt. Uuden taistelumekaniikan ansiosta pelaaminen on helpommin lähestyttävää eritasoisille pelaajille.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 16 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Tekken 7 -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
T7PS4
EAN-koodi
3391891990899
  • 0,80 €/kk 36 kk
  • 1,20 €/kk 24 kk
  • 2,40 €/kk 12 kk