SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) -pelinäppäimistö

Alumiinirunkoinen SteelSeries Apex 7 TKL -pelinäppäimistö on tehty kestämään. Hiljaiset mekaaniset kytkimet, RGB-taustavalo ja monipuoliset säädöt.

Kestävä SteelSeries Apex 7 TKL -pelinäppäimistö alumiinirungolla

Mekaanisen SteelSeries Apex 7 TKL -pelinäppäimistön kevyet ja hiljaiset Red Switch -kytkimet kestävät jopa 50 miljoonaa näppäinpainallusta. Äärimmäistä kestävyyttä tarjoaa myös näppäimistön lentokonealumiinista valmistettu runko. Näppäimistö lupaa 100 % anti-ghostingin ja peräti 84 näppäimen roll-overin. Toisin sanoen: Apex 7 TKL -pelinäppäimistöllä koet uskomattoman pelituntuman.

Integroidusta OLED-näytöstä näet viestit ja säädät asetukset

Hienosäädä pelinäppäimistö mieleiseksi. Näe suoraan tiedot peleistäsi, musiikista tai Discordista. Apex 7 TKL -näppäimistöön integroidusta OLED-älynäytöstä näet saapuneet viestit ja pelien ilmoitukset. Säädä näppäimistön asetuksia. Tallenna pelinäppäimistöön viisi ainutlaatuista profiilia. Kaikki tämä ilman, että itse pelistä tarvitsee poistua.

Taustavalaistu pelinäppäimistö rannetuella

Pelinäppäimistön dynaaminen RGB-taustavalaistus 16,8 miljoonan värivaihdon ja reaktiivisten kirjoitustehosteiden ansiosta huolehtivat, että SteelSeries Apex 7 TKL -pelinäppäimistö on ainutlaatuisesti sinun. Käyttömukavuutta täydentää magneettisesti kiinnittyvä ranneketuki, joka varmistaa ergonomian ja miellyttävän peliasennon.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
40.44 mm
Leveys
355.44 mm
Syvyys
139.26 mm
Paino
770 g

Yhteensopivuus

Liittimet
USB-liitin lisälaitteille
Yhteensopivuus
Windows, Mac OS X

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
SteelSeries Apex 7 TKL -pelinäppäimistö, magneettinen rannetuki, pikaopas
Tuotemerkki
SteelSeries
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
64651
EAN-koodi
5707119037841
  • 4,40 €/kk 36 kk
  • 6,60 €/kk 24 kk
  • 13,20 €/kk 12 kk