Seagate Game Drive 2 Tt Game Pass Limited Edition -kiintolevy Xboxille

Seagate Game Drive 2 Tt Game Pass Limited Edition -kiintolevy kasvattaa Xbox-pelikonsolisi tallennustilaa. Lisätilaa jopa 50 pelille. Ohut ja kevyt kiintolevy mahtuu taskuusi, joten tallenna siihen nykyinen pelikokoelmasi ja jatka peliäsi vaikka ystäväsi pelikonsolilla.

Seagate Game Drive -kiintolevy Xbox-pelikonsolille

Pelasta maailma. Tai jopa koko galaksi. Seagate Game Drive -kiintolevyllä mukanasi ovat kaikki tallennuksen arvoiset pelisi. Kiintolevy tarjoaa kaksi teratavua lisätilaa, johon mahtuu jopa 50 Xbox-peliä. Samalla vapautat tilaa Xboxiltasi.

Taskukokoinen kiintolevy jopa 50 suosikkipelillesi

Plug and Play -toiminnon avulla liität Seagate Game Driven Xboxiisi nopeasti. Pelikonsoli tunnistaa levyaseman automaattisesti, ohjaa sinut yksinkertaisen asennusprosessin läpi. Taskukokoinen Game Drive mahtuu reppuusi. Se ei vaadi erillisiä virtajohtoja, joten ota se mukaan ja vie koko pelikirjastosi ystäväsi luo.

Mukana Xbox Game Pass kuukaudeksi käyttöösi

Xboxille tarkoitettu Game Drive -kiintolevy on yhteensopiva Xbox Onen ja Xbox 360:n kanssa. Yhdistä se suoraan pelikonsolisi USB-porttiin. Seagate Game Driven erikoisversioon sisältyy myös Xbox Game Pass, jonka avulla saat Xbox Onelle yli 100 pelin katalogin kuukaudeksi ilmaiseksi käyttöösi.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
14.8 mm
Leveys
80 mm
Syvyys
117 mm
Paino
169 g

Muisti

Sisäinen muisti
2000 Gt

Yhteydet ja liitettävyys

USB-standardi
3.0

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Xbox One ja Xbox 365 -pelikonsolit

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
Seagate Game Drive 2 Tt -kiintolevy Xboxille, USB 3.0 -kaapeli, pikaohje, Xbox Game Pass 1 kuukaudeksi.
Tuotemerkki
Seagate
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
STEA2000417
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk