SEGA Mega Drive Mini -konsoli

SEGA Mega Drive Mini -konsoli on kunnianosoitus legendaariselle 90-luvun pelikonsolille. Miniversio on tismalleen alkuperäisen näköinen, ollen 55 % pienempi. Mukana kaksi alkuperäistä peliohjainta sekä 44 klassikkopeliä: mm. Sonic The Hedgehog, Street of Rage, Virtua Fighter 2 ja jopa Tetris!

Legendaarinen SEGA Mega Drive Mini -retropelikonsoli

SEGA Mega Drive on ikoninen pelikonsoli, joka esitteli pelaavalle maailmalle lukuisia klassikkopelejä. Nyt tämä 16-bittiinen klassikkokonsoli palaa miniversiona. SEGA Mega Drive Mini -konsolissa on tismalleen sama design, mutta se on alkuperäistä konsolia 55 % pienempi.

Mukana kaksi kolminäppäimistä SEGA-peliohjainta

Ikonisen SEGA Mega Drive Mini -pelikonsolin on suunnitellut sama tiimi, joka suunnitteli alkuperäisen konsolin. Mukana on myös kaksi kolminäppäimistä langallista SEGA-peliohjainta sekä HDMI-kaapeli, jolla liität pelikonsolin televisioosi. Pelaaminen voi alkaa!

Mukana 44 klassikkopeliä

Ja pelattavaa riittää. SEGA Mega Drive Mini -pelikonsoliin on ladattu valmiiksi 44 legendaarista peliä. Mukana ovat sellaiset peliklassikot kuten Sonic The HedgeHog, Ecco The Dolphin, Castelvania, Streets of Rage II, Virtua Fighter II sekä muutama todellinen harvinaisuus, kuten peliklassikkojen klassikko Tetris ja arcadepeli Darius.

Tekniset tiedot

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ikäraja: 16 vuotta
Tuotemerkki
SEGA
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
SEGAMDM
Valmistajan tuotesivu
SEGA Mega Drive Mini -pelikonsoli, 2 kpl langallista peliohjainta, USB-virtajohto ja HDMI-kaapeli
  • 2,36 €/kk 36 kk
  • 3,54 €/kk 24 kk
  • 7,08 €/kk 12 kk