Rocket League Ultimate Edition -peli PS4:lle

Rocket League Ultimate Edition -peli PS4:lle on korkeaoktaanista viihdettä huimimmillaan. Peli yhdistää futuristisen jalkapallon, fysiikkapohjaisen romurallin sekä kilpa-autoilun. Istahda lentävän ja kestävän rakettikäyttöisen auton rattiin ja tykitä Rocket League -areenalla palloja maaliin.

Korkeaoktaanista viihdettä: Rocket League Ultimate Edition PS4:lle

Valitse käyttöösi yksi autoista ja muokkaa se sinulle sopivaksi. Rocket League Ultimate Edition -peli tarjoaa sinulle joukkuelajin, jossa yhdistyvät jalkapallo ja romuralli. Lennä autollasi ilmojen halki, tee uskaliaita akrobaattisia iskuja, torju maaleja sankarimaisesti ja käytä aggressiivisia taktiikoita kaataaksesi vastustajat äänennopeudella. Tätä on Rocket League parhaimmillaan.

Kaahaa, kolaroi ja iske pallo maaliin

Huimasti suosiota ja ylistäviä arvioita saanut Rocket League on vallankumouksellinen peli lajissaan. Siinä yhdistyy kaahailun tuoma vauhdin hurma sekä jalkapallopelien pelattavuus. Pelissä autot yrittävät iskeä pallon verkkoon, mutta autojen kolarointi, rakettiominaisuudet ja muut hauskat lisäominaisuudet ovat moninkertaisesti hauskempaa kuin perinteiset palloilut tai kiekkoilut.

Rocket League Ultimate Edition tarjoaa lisäosia, uusia autoja ja lisäkenttiä

Räätälöi autosi ja anna palaa. Rocket Leaguen erilaiset kenttävaihtoehdot pitävät huolen vaihtelusta ja takaavat, ettei samaa kenttää tarvitse tahkoa pelistä toiseen. Ultimate Edition sisältää mm. ”Batman vs. Superman” sekä ”DC Super Heroes DLC Pack” -laajennusosat, 16 taisteluautoa ja muuta lisäsisältöä.

Jopa kahdeksan pelaajan verkkopeli

Pelatkaa Rocket League Ultimate Edition -peliä yhdessä kavereiden kanssa joko neljän pelaajan kesken jaetulla näytöllä tai kahdeksan pelaajan kanssa verkkopelinä. Mukana erilaisia pelimuotoja tasapainotetuista ottelusta epäreiluihin asetelmiin – kuten yksi vastaan neljä -peleihin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelaajien luokumäärä: 1-4, verkkopelaajien lukumäärä: jopa 8. Pelin ikäraja: 3 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Rocket League Ultimate Edition -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
RLUEPS4
  • 0,80 €/kk 36 kk
  • 1,20 €/kk 24 kk
  • 2,40 €/kk 12 kk