Pokémon Sword -peli Nintendo Switchille

Tervetuloa Galariin! Alue on täynnä uusia Pokémoneja ja jännittäviä kohteita. Oletko valmis haastamaan uudet salit ja tulemaan Pokémon-mestariksi?

Pokémon Sword -peli vie sinut laajalle Galar-alueelle

Kohtaa täysin uusi sukupolvi Pokémoneja Nintendo Switch -konsolillasi. Ryhdy Pokémon-kouluttajaksi ja aloita matkasi Galar-alueella. Galar on laaja alue erilaisia ympäristöjä, jotka tarjoavat kaikkea rauhallisesta maaseudusta nykyaikaisiin kaupunkeihin, tieitä metsiä ja lumihuippuisia vuoria.

Kohtaa uusia Pokémoneja ja taistele tiesi mestariksi

Jotta sinusta tulee Pokémon-mestari, sinun on haastettava useita eri puolella Galar-aluetta sijaitsevat salit. Jokaisella salilla on taitava salivalmentaja. Yksi heistä on Nessa, joka hallitsee vesi-Pokémonit. Vastaavasti Dynamax Pokémonit muuttuvat jättimäisiksi ja uskomattoman vahvoiksi taisteluissa.

Taistele muita pelaajia vastaan

Pokémon Sword -pelissä on myös Y-Comm-ominaisuus. Sen avulla voit käydä ns. Link Battles -taisteluja netin tai paikallisesti lähiverkon kautta. Kun seikkailusi aikana näet ilmoituksen, että pelaaja etsii toista pelaajaa, voit halutessasi asettaa Y-Comm -ominaisuuden päälle.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Nintendo Switch ja Nintendo Switch Lite

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ikäraja: 7 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Pokémon Sword -peli
Tuotemerkki
Nintendo
Valmistajan tuotekoodi
211099
EAN-koodi
0045496424039
  • 1,44 €/kk 36 kk
  • 2,16 €/kk 24 kk
  • 4,32 €/kk 12 kk