PlayStation Classic -pelikonsoli

PlayStation Classic -pelikonsolilla koet pelimaailmaa muuttaneet hetket uudestaan. Mukana päivitetty versio vuoden 1994 PlayStation-konsolista sekä 20 legendaarista peliä: mm. Final Fantasy VII, TEKKEN 3 sekä R4: Ridge Racer Type 4. Tätä ysärimmäksi eivät pelit enää pääse!

Aito ja lähes alkuperäinen PlayStation Classic

PlayStation Classic on kunnianosoitus 25 vuotta sitten julkaistulle pelikonsolille. Se muistuttaa täydellisesti alkuperäistä vuoden 1994 PlayStation-pelikonsolia. Siinä on sama logo, painikkeiden sijoittelu ja ulkokuori, mutta pelikonsolin koko on 45 % pienempi kuin alkuperäisen Pleikkarin. Konsolin mukana saat kaksi johdollista ohjainta, televisioon liitettävän HDMI-kaapelin sekä virtuaalisen muistikortin, jonne tallennat seikkailusi.

Mukana 20 klassikkopeliä

TEKKEN, Final Fantasy VII, Ridge Racer, Jumping Flash! ja Wild Arms… Kukapa ei voisi vastustaa näiden klassikkopelien kutsua? PlayStation Classic -pelikonsolissa on valmiina alkuperäisen PlayStationin ikimuistoisimmat pelit. Pelaa legendaarisia suosikkipelejäsi perinteitä kunnioittaen.

Mukana klassiset PlayStation-ohjaimet

PlayStation muutti konsolipelaamista ja alkuperäiset PlayStation-peliohjaimet muuttivat kuinka konsolipelejä pelataan. Neljän olkanäppäimen ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta, ohjaimet pysyvät täydellisesti kädessä. PlayStation Classic sisältää kaksi ikonista ohjainta ja sinä pääset nauttimaan klassisesta pelitunnelmasta.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
105 mm
Leveys
149 mm
Syvyys
33 mm

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
PlayStation Classic -pelikonsoli, 20 ladattua peliä, kaksi peliohjainta, HDMI-kaapeli, USB-kaapeli, käyttöohje
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan takuu
12 kk
Valmistajan tuotekoodi
PSCLASSIC
  • 1,90 €/kk 36 kk
  • 2,85 €/kk 24 kk
  • 5,70 €/kk 12 kk