Takaisin tuotelistaan

 

Tilaa tuotteet nettikaupasta viimeistään 17.12., jotta ne ehtivät pukinkonttiin!
Huom! Koskee vain varastossa olevia tuotteita.

 

PlayStation 4 DualShock -ohjain ja Gran Turismo -peli

Langattomalla PlayStation 4 DualShock -peliohjaimella astut pelaamisen uuteen aikakauteen. DualShock 4:n tarkkuus on huippuluokkaa. mattapintaisessa ohjaimessa kosketusalue ja valopalkki kosketusalueen yläreunassa. Paketissa mukana legendaarinen Gran Turismo Sport -autosimulaattori.

Langaton DualShock 4 -peliohjain

DualShock 4 on suunnittelun taidonnäyte. Analogisilla sauvoilla ja liipaisimilla hallitset pelitapahtumia kirurgin tarkkuudella. Ergonomisesti muotoillun peliohjaimeen kosketusalueen ansiosta ohjaat monipuolisesti ja kosketusalueen valopalkki hehkuu eri väreissä pelitilanteesta riippuen.

Legendaarinen Gran Turismo -kilpa-autosimulaattori

Palkittu kilpa-autopeli Gran Turismo Sports on täynnä korkeaoktaanista jännitystä. Pelissä pienimmätkin yksityiskohdat on mallinnettu tarkasti. Mukana 174 urheiluautoa, kilpa- ja sarjavalmisteisia, joita ohjaat maailman legendaarisimmilla kilparadoilla, katuratoja unohtamatta. Pelin uusittu fysiikkamoottori on sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle – luvassa on unohtumattomia ajokokemuksia!

Nauti peleistäsi täysillä äänillä

Langaton DualShock 4 -ohjaimen sisäänrakennettu kaiutin toistaa äänet laadukkaasti ja tarkasti, syventäen pelikokemustasi. Tai liitä kuulokkeet ohjaimen 3,5 mm:n audioliitäntään, kuulet pienimmätkin rasahdukset ja jyhkeimmät jyrähdykset muita häiritsemättä.

Tarkat ja monipuoliset liikeanturit

Hallitse Gran Turismo ja muut pelit omilla liikkeilläsi. Langattoman DualShock 4 ohjaimen tarkka kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi tunnistavat jokaisen liikkeesi, kallistuksen ja kierron. Peliohjaimella pelaat tarkemmin, monipuolisemmin ja vapaammin. Peliohjaimen akun voit ladata mistä tahansa lähteestä MicroUSB-portin kautta, vaikka kesken pelin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4, PlayStation 4 Pro

Muut tiedot

Myyntipaketin sisältö
PlayStation DualShock 4 -ohjain ja Gran Turismo -peli
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
1004855
  • 2,74 €/kk 36 kk
  • 4,11 €/kk 24 kk
  • 8,22 €/kk 12 kk