Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle

Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle tuo suosikkipeliin huiman määrän lisäsisältöä, sekä mahdollistaa verkkopelin myös eri laitteilla pelaavien kanssa.

Rakenna oma pelimaailmasi

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi kasvanut, huippusuosittu ja palkittu Minecraft on rakentelupeli, joka virtuaalisen hiekkalaatikon tapaan tarjoaa rajattomasti hauskaa, luovaa ja jännittävääkin tekemistä. Muokkaa maastoa, rakenna kaikkea pienistä mökeistä aina valtaviin linnakkeisiin – tai lähde seikkailemaan valmiisiin, satunnaisesti luotuihin pelimaailmoihin. Rohkeimmille peli sisältää selviytymistilan, jossa itse nikkaroidut varusteet antavat suojaa maan uumenista löytyviä hirviöitä vastaan.

Eri alustojen kesken yhteensopiva verkkopeli

Yksinpelin lisäksi Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle on varustettu verkkomoninpelillä, joka on yhteensopiva kaikkien alusten kanssa. Peliseuraa löytyy siis PS4-pelaajien lisäksi myös muiden konsolien, kuin myös PC- ja mobiiliversioiden omistajien joukosta. Voit pelata muiden kanssa, vastaan tai jakaa sisältöä. Sohvamoninpeli onnistuu myös saman ruudun ääressä 2-4 pelaajan voimin.

Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle sisältää aloituspakkauksen täynnä sisältöä

Peliin kuuluu kattava aloituspakkaus, joka sisältää 700 polettia käytettäväksi pelin sisäisessä kauppapaikassa, LittleBigPlanet Mash-Up -paketin, kreikkalaisen mytologian Mash-Up -paketin, olemuspaketti 1:n sekä City-tekstuuripaketin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 7 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Minecraft: Bedrock Edition -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
9345107
EAN-koodi
0711719345107

26,00