Marvel’s Spider-Man

Marvel’s Spider-Man on upea autenttinen Spider-Man -seikkailu. Uudet roistot uhkaavat New Yorkia, entistäkin taitavampi Peter Parker ryhtyy taistelemaan rikollisuutta vastaan. Pelikenttänäsi New York City. Nyt yhdeksän miljoonan newyorkilaisen kohtalo lepää hänen harteillaan. Sinun harteillasi.

Entistäkin taitavampi Spider-Man

Vietettyään kahdeksan vuotta naamion takana Peter Parkerista on tullut taitava asiantuntija rikollisuudenvastaisessa taistelussa. Nyt käytössäsi on kokeneempi Spider-Man, joka improvisoi taistelussa, turvautuu dynaamiseen akrobatiaan ja sulavaan liikkumiseen Manhattanin maamerkkejä hyväksikäyttäen. Tämä on taitavin Spider-Man, jota olet koskaan pelannut.

Koko New York leikkikenttänäsi

Peter Parkerin ja Spider-Manin maailmat törmäävät toiminnantäyteisessä seikkailussa. Leikkikenttänäsi on Marvelin New York, joka herää eloon Insomniac Gamesin laajimpana ja interaktiivisena ympäristönä. Heilauta itsesi seitillä läpi pilvenpiirtäjien reunustamien katujen läpi. Ihaile henkeäsalpaavia näkymiä. Hyödynnä ympäristöä kukistaaksesi pahikset aitoon actionleffa-tyyliin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4, PlayStation 4 Pro

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ikäraja 16 vuotta, pelin kieli: englanti
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
1059055
EAN-koodi
711719416777
Valmistajan tuotesivu
https://www.playstation.com/fi-fi/games/marvels-spider-man-ps4/
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk