MS Xbox One Super Lucky’s Tale -peli

Super Lucky’s Tale -peli on ihastuttava leikkikenttätasohyppely. Peli seuraa ikioptimistista ja energistä Lucky-kettua, jonka tehtävänä on löytää Luckyn salaiset voimat ja auttaa hänen siskoaan pelastamaan Aikakirja Jinx-kelmin kynsistä. Peli sopii eritasoisille ja kaikenikäisille pelaajille.

Tervetuloa Super Lucky’s Tale -seikkailuun!

Super Lucky’s Tale -pelissä kohtaat hulvattoman kattauksen Luckyn ystäviä ja vastustajia. Luckyn on kohdattava pahamaineinen Pentupesue, Jinxin ilkikuriset lapset, jotka ovat itseoppineita pahiksia, mutta jotka ei toteuta Jinxin suunnitelmia aivan oikein. Matkallaan Lucky kohtaa ystäviä ja liittolaisia: kadotetut jetit, kahjot kammotukset, maatilallisten matojen kylä ja muita Aikakirjan värikkäitä asukkeja.

Klassinen tasohyppely kaikenikäisille pelaajille

Testaa taitosi minipeleissä ja hermoja raastavilla esteradoilla. Tutki uusien maailmojen piilotettuja salaisuuksia Luckyn kuuluisalla kaivautumisliikkeellä. Sukella arvaamattomiin ketunkoloihin ja kokeile pirullisia, sivulle vieriviä haastekenttiä avataksesi lisäpalkintoja. Singahda klassiseen tasohyppelyyn, joka haastaa kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
MS Xbox One ja Windows 10

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ei ikärajaa. Tukee Xbox Play Anywherea.
Myyntipaketin sisältö
MS Xbox One Super Lucky's Tale -peli
Tuotemerkki
Xbox
Valmistajan tuotekoodi
2886001

24,90