MS Xbox One PlayerUnknown’s Battleground -peli

PlayerUnknown’s Battleground eli PUBG tiputtaa laskuvarjolla pelaajan keskelle eloonjäämistaistelua, jossa 100 pelaajaa ottavat mittaa toisistaan jännittävissä ja mukaansatempaavissa ympäristöissä. Tämä ei ole pelkkä peli. PUBG on Battle Royale -aatelia.

PUBG on palkittu Battle Royale

PlayerUnknown’s Battleground tiputtaa sinut kaukaiselle saarelle, keskelle 100 pelaajan selviytymispeliä. Mukanasi on vain nokkeluutesi. Tutki, varasta ja löydä aseita sekä varusteita. Käytä ajoneuvoja ja varustaudu taisteluun. Päihitä muut pelaajat ja todista muille, että sinussa on aineista jäädä viimeiseksi peliin. Yli 30 miljoonaa kappaleta myynyt ja useita palkintoja kahminut PUBG on yksi kaikkien aikojen Battle Royale -peli.

Peliä kehitetään pelaajien toiveiden mukaan

Battle Royale -henkeen, ilmiöksi noussut PlayerUnknown’s Battlegroundia pelataan viimeiseen pelaajaan asti. Kuka jää viimeiseksi? Kuka sadasta pelaajasta nappaa voiton? Pelaa joko soolona tai osana tiimiä, valinta on sinun. Peliä kehitetään jatkuvasti käyttäjien toiveiden mukaan.

PlayerUnknown's Battleground Xbox One -pelikonsolille

PlayerUnknown’s Battleground ottaa täydet tehot irti Xbox One X -pelikonsolista. Liitä pelikonsoli 4K-televisioon ja uppoudu HDR-tekniikan tarjoamaan aidosti syviin värisävyihin taistelukentältä. PUBG:n pelaamiseen vaaditaan erikseen myytävä Xbox Live Gold -jäsenyys.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
MS Xbox One ja Windows 10

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ikäraja: 16 vuotta. Vaatii erikseen myytävän Xbox Live Gold -jäsenyyden.
Myyntipaketin sisältö
MS Xbox One PlayerUnknown's Battleground -peli
Tuotemerkki
Xbox
Valmistajan tuotekoodi
2939892
EAN-koodi
889842271478

29,00