Lego City Undercover -peli PS4:lle

Lego City Undercover -peli PS4:lle kutsuu sinut rikollisjahtiin. Olet peitetehtävissä toimiva Chase McCain, jonka tehtävänä on napata vankilasta karannut Rex Fury ja hänen rikollisjenginsä. Pelikenttänäsi on Lego City -kaupungin avoin maailma, jossa yli 20 kaupunginosaa pengottavaksi.

Ohjaa Chase McCainia Lego City Undercover -pelissä

Liity rosvojahtiin! Lego City Undercover on täysin avoimen pelimaailman Lego-seikkailu, jossa tehtävänäsi on auttaa peitetehtävässä olevaa Chase McCainia löytämään pahamaineinen Rex Fury ja pysäyttää hänen kaupunginlaajuinen rikosaaltonsa.

Tutki ja etsi laajassa Lego City -suurkaupungissa

Pelikenttänäsi Lego City Undercover -pelissä on valtaisa Lego City -suurkaupunki, jossa on yli 20 kaupunginosaa tutkittavaksi. Ne ovat täynnä autovarkaita pidätettäväksi, ajoneuvoja ajettavaksi, ilkikurisia avaruusolentoja kiinniotettavaksi, riemukkaita viittauksia elokuviin löydettäväksi, kadonneita sikoja pelastettavaksi sekä tietenkin satoja keräilykohteita.

Lego City Undercover kaikenikäisille pelaajille

Sinulla on 15 erikoistehtävää suoritettavanasi. Lego City Undercover tuo yhteen huiman hauskan tarinan sekä tutut Lego-hahmot. Lopputuloksena on huima pelikokemus kaiken ikäisille pelaajille.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 7 vuotta
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
LCUPS4
  • 0,88 €/kk 36 kk
  • 1,32 €/kk 24 kk
  • 2,64 €/kk 12 kk