LEGO The Incredibles -peli PS4:lle

LEGO The Incredibles -peli PS4:lle vie sinut keskelle Parrin perheen henkeäsalpaavaan seikkailuun. Tämä peli pursuaa toimintaa ja huumoria upeassa LEGO-maailmassa. Peli perustuu Disney-Pixar -elokuviin The Incredibles ja Incredibles 2. Kerää koko perhe kokoon ja pelatkaa yhdessä.

Luvassa vauhdikas ja upea seikkailu The Incredibles -maailmassa

LEGO The Incredibles -pelissä seikkailet vauhdikkaissa ja toimintatäyteisissä tarinallisissa osioissa ja mahtavissa keskusmaailmoissa kuten Municibergissä. Hyödynnä The Incredibles -hahmojen superkykyjä: Mr. Incrediblen vertaansa vailla olevaa supervahvuutta, Elastigirlin joustavia muodonmuutoksia ja muun porukan uskomattomia kykyä, joiden avulla viette kaupunkia terrorisoivat Superpahikset tuomiolle.

Pelaa LEGO The Incredibles -peliä kavereiden tai perheen kanssa

LEGO The Incredibles -peliä voit luoda joukkueen kavereiden tai perheenjäsenten kanssa. Tai kootkaa kahden pelaajan yhteistyöpelissä uskomattomia LEGO-rakennelmia. Tee yhteystyötä, yhdistelkää Parrien perheen huimia kykyjä ja lähtekää kaikki ikimuistoiseen seikkailuun Mr. Incrediblen, Elastigirlin, Dashiell Parrin, Violet Parrin, Jack-Jack Parrin ja Frozonen kanssa. Tiimityö ei koskaan ole ollut näin hauskaa!

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 7 vuotta
Myyntipaketin sisältö
LEGO The Incredibles -pelöi PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
LTIPS4
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk