LEGO Ninjago Movie Videogame -peli PS4:lle

LEGO Ninjago Movie Videogame -peli PS4:lle vie sinut huimaan seikkailuun, kun suosikkininjasi Lloyd, Jay Kai, Cole, Zane, Nya ja Master Wu puolustavat Ninjago-kotisaartaan. Kehitä ninjataitojasi ja paranna kykyjäsi sekä aseitasi. Pelaa yhdessä kaverisi kanssa tai kavereita vastaan.

Ninjamestariksi LEGO Ninjago Movie Videogame -pelin avulla

LEGO Ninjago Movie Videogame -peli pohjautuu LEGO Ninjago -elokuvaan. Auta suosikkininjojasi, kun he puolustavat Ninjago-kotisaartaan pahalta Lord Garmadonilta ja hänen Shark Armyltään. Tule ninjamestariksi Ninjagalityn jalossa taidossa. Juokse, kiipeile seinillä, hyppää korkealle ja taistele Ninjagon vastustajia vastaan kehittääksesi ninjaasi ja hänen ninjataitojaan.

Uusia jännittäviä avoimia pelialueita

LEGO-ninjapeli sisältää kahdeksan laajaa avoimen pelialueen maailmaa, jotka pohjautuvat LEGO Ninjago -elokuvaan. Jokaisesta alueesta löydät ainutlaatuiset Haaste-Dojot, joissa kehität taistelutaitojasi ja pistät ninjataitosi koetukselle eritasoisten vastustajien kanssa.

Pelaa LEGO Ninjago Movie Videogame -peliä kaverisi kanssa

Pelaa LEGO Ninjago Movie Videogame -peliä ja kehitä ninjataitojasi yhdessä ystäväsi kanssa. Battle Mapsien avulla pelaat ystäviäsi ja perheenjäseniä vastaan kilpailussa, jossa voi olla jopa neljä pelaajaa.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 7 vuotta
Myyntipaketin sisältö
LEGO Ninjago Movie Videogame -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
LNMVPS4
  • 0,80 €/kk 36 kk
  • 1,20 €/kk 24 kk
  • 2,40 €/kk 12 kk