LEGO Marvel Super Heroes 2 -peli PS4:lle

LEGO Marvel Super Heroes 2 -peli marssittaa yli 100 Marvelin supersankaria ja superpahista Chronopolikseen. Avoimeen LEGO-pelimaailmaan sijoittuva peli tarjoaa huikeita temppuja, tasoloikkia, puzzle-tehtäviä sekä taisteluita, hulvattoman LEGO-huumorin saattelemana. Huimaa viihdettä kaikenikäisille!

Huikea Marvel-seikkailu LEGO Marvel Super Heroes 2

Luvassa on taas huikeaa LEGO-viihdettä, kun LEGO Marvel Super Heroes marssittaa yli 100 leffoista ja sarjoista tuttua Marvelin supersankaria ja -pahista pelikentälle. Aikamatkusteleva Kang Valloittaja kaappaa suurkaupunkeja eri aikakausilta ja on kasannut kaupungit yhteen paikkaan. Eri aikakausien ja ulottuvuuksien supersankarien on yhdistettävä voimansa ja iskettävä Kangin suunnitelmat pieniksi LEGO-paloiksi.

Seikkaile kaikilla aikakausilla

Aiemmista osista poiketen, LEGO Marvel Super Heroes 2 ei perustu elokuvaan, vaan ammentaa aiheensa Marvel-sarjakuvista. Avoimen maailman pelissä löytyy seikkailtavaa kaikilta aikakausilta: muinaisesta Egyptistä Villiin Länteen, vuoden 2099 New York Citystä Xandar-planeetalle ja niin edelleen.

Seikkaile LEGO Marvel Super Heroes 2 -pelissä kavereiden kanssa

LEGO Marvel Super Heroes 2 sisältää huikeita temppuja, comboja ja taisteluita. Pelaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa, jopa neljän pelaajan moninpelinä. Mukana myös huiman hauskaa LEGO-huumoria, joka toimii koko perheelle.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 7 vuotta
Myyntipaketin sisältö
LEGO Marvel Super Heroes 2 -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
LMSH2PS4
EAN-koodi
5051895410547
  • 0,80 €/kk 36 kk
  • 1,20 €/kk 24 kk
  • 2,40 €/kk 12 kk