Kingdom Hearts III -peli PS4:lle

Kingdom Hearts III vie sinut Soran, Akun ja Hessun matkaan vaaralliselle seikkailulle Disneyn ja Pixarin maailmoihin. Upea Kingdom Hearts III on kirjaimellisesti eeppinen seikkailu täynnä toimintaa. Kohtaa elokuvista tuttuja hahmoja ja uskomattomia haasteita. Taistele, hyppää ja koe taikuus.

Hyppää Soran, Akun ja Hessun matkaan Kingdom Hearts III -pelissä

Pelissä ystävä tunnetaan. Kingdom Hearts 3 kertoo tarinan ystävyyden voimasta, pimeydestä ja valosta. Soran apurina ovat Aku Ankka sekä Hessu Hopo ja näiden sankareiden on pysäytettävä Heartless-nimellä tunnetut pahuuden voimat, ennen kuin ne valloittavat koko universumin. Positiivisuudella ja ystävyyden voimalla pahuus voitetaan.

Seikkaile tutuissa Disney-maailmoissa

Keyblade-asetta kantava Sora ystävineen kohtaa Kingdom Hearts 3 -pelissä huiman seikkailun, joka sijoittuu rakastettuihin Disney- ja Pixar-elokuvissa nähtyihin värikkäisiin maailmoihin, kuten Toy Storyn The Toy Box, Big Hero 6:n futuristinen San Fransokyo, Kaksin karkuteilla -elokuvan Coronan kuningaskunta sekä Herculeksen Olympos.

Kingdom Hearts III sisältää myös 20 minipeliä

Huimasti hehkutettu Kingdom Hearts 3 tarjoaa upean grafiikan, hauskan tarinan sekä paljon vauhdikkaita tilanteita. Pelissä kohtaat TV:stä tuttuja hahmoja Frozen, Monsterit, Pirates of Caribbean sekä Hercules -elokuvista ja -sarjoista. Mukana myös 20 Disney-maailmoihin sijoittuvaa koko perheen minipeliä.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 12 vuotta
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
KH3PS4
  • 1,50 €/kk 36 kk
  • 2,25 €/kk 24 kk
  • 4,50 €/kk 12 kk