HyperX Pulsefire Core RGB -pelihiiri

HyperX Pulsefire Core RGB -pelihiiri tuo pelaamiseen tarkan ja pehmeän ohjattavuuden. Näyttävät valotehosteet antavat tyylikkään lisämausteen virtuaalimittelöihin.

Tarkka HyperX Pulsefire Core RGB -pelihiiri

Optinen Pixart 3327 -anturi tuo HyperX Pulsefire Core RGB -pelihiirelle tarkkuuden, johon tavanomainen toimistokäyttöön tarkoitettu hiiri ei yllä. 6200 DPI:n tarkkuus tarkoittaa sitä, että liikuttaessasi hiirtä tuuman verran, kattaa kyseinen matka jopa 6200 pikseliä. Tarkkuus antaa edun etenkin räiskintäpeleihin, jossa viholliset ovat usein niin kaukana että osumat ovat yksittäisistä pikseleistä kiinni.

Tyyliä valoefekteillä

Tylsistä toimistohiiristä HyperX Pulsefire Core RGB erottuu myös hienoilla valoillaan, joiden sinisestä, vihreästä ja punaisesta koostuva väriskaala mahdollistaa minkä tahansa värisävyn. Hiiren näyttävät valotehosteet ovat täysin muokattavissa helppokäyttöisen HyperX NGenuity -ohjelmiston avulla.

Vahva ote pelaamiseen

HyperX Pulsefire Core RGB -pelihiiren symmetrinen muotoilu sopii sekä oikea- että vasenkätiseen käyttöön. Karkeakuvioidut sivupinnat antavat pitävän otteen, joka ei lipsu vauhdikkaimmissakaan peleissä. Laadukkaat kytkimet naksahtavat selkeästi joka painalluksen merkiksi, ja ovat luokiteltu kestämään yli 20 miljoonaa klikkausta.

Seitsemän ohjelmoitavaa painiketta

Ota täysi hallinta pelistä HyperX Pulsefire Core RGB -pelihiiren seitsemällä painikkeella, jotka ovat täysin määriteltävissä haluamillesi komennoille. Lisäpainikkeiden ansiosta saat hoidettua pelin tärkeimmät toiminnot salamannopeasti hiirtä klikkaamalla sen sijaan, että alat etsimään näppäimistöstä tarvittavaa näppäintä.

Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus
41 mm
Leveys
64 mm
Syvyys
119 mm
Paino
123 g

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
7 ohjelmoitavaa painiketta
Tuotemerkki
HyperX
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
HX-MC004B
EAN-koodi
740617279078
  • 0,94 €/kk 36 kk
  • 1,41 €/kk 24 kk
  • 2,82 €/kk 12 kk