HyperX Alloy FPS mekaaninen pelinäppäimistö, Sininen

HyperX Alloy FPS mekaaninen pelinäppäimistö tuo tarkkuudellaan ja tuntumallaan etulyöntiaseman erityisesti ensimmäisen persoonan kuvakulmasta pelattaviin toimintapeleihin.

Mekaaniset Cherry MX -näppäimet

HyperX Alloy FPS:n näppäintuntuma ja tarkkuus hakevat vertaistaan. Mekaaniset Cherry MX -painikkeet ovat varustettu uudenlaisella Gold Crosspoint -tekniikalla, jonka itsepuhdistuvat kultaiset kosketuspinnat kestävät näppäimistön sisään päätyvän pölyn ja lian. Vahvat metallijouset takaavat, että näppäimet säilyttävät herkkyytensä kovassakin käytössä.

Osuva pelinäppäimistö FPS-peleihin

Kompaktin kokoinen HyperX Alloy FPS mekaaninen pelinäppäimistö on suunniteltu erityisesti ensimmäisen persoonan kuvakulmasta pelattaviin toimintapeleihin, sillä kokonsa ansiosta se tarjoaa hiiren käyttöön reilusti tilaa. Mukana myös FPS-pelien kontrolleille tarkoitetut vaihdettavat näppäinhatut. Näppäimistön pelitila mahdollistaa kaikkien näppäinten samanaikaisen painalluksen ja estää haamupainallukset.

HyperX Alloy FPS mekaaninen pelinäppäimistö on täyttä terästä

Täysteräksinen runko tekee HyperX Alloy FPS -pelinäppäimistöstä erittäin vankan ja kestävän. Vahvan rakenteensa ja irroitettavan johtonsa ansiosta sen kuljetus paikasta toiseen onnistuu huolettomasti. Taustavalaistut näppäimet hienoilla valoefekteillä näyttävät upeilta, ja näkyvät selkeinä myös hämärässä. Näppäimistön kylkeen sijoitetun USB-latausportin avulla täytät kätevästi vaikka puhelimen akun samalla kun pelaat.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Liittimet
Mini-USB, USB-latausliitäntä

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelitila haamupainallusten estolla ja mahdollisuudella kaikkien näppäinten samanaikaiseen painallukseen, mekaaniset Cherry MX näppäimet, taustavalaistut näppäimet dynaamisilla valoefekteillä, vaihdettavat näppäinhatut FPS-peleille, umpiteräksinen runko, irroitettava Mini-USB-johto, suojapussi
Tuotemerkki
HyperX
Valmistajan takuu
24 kk
Valmistajan tuotekoodi
HX-KB1BL1-NO/A2
  • 2,46 €/kk 36 kk
  • 3,69 €/kk 24 kk
  • 7,38 €/kk 12 kk