Grand Theft Auto V -peli PS4:lle

Grand Theft Auto V -peli PS4:lle on Rockstarin tuottama uusi peliklassikko. Nuori katuhuijari, eläkkeelle jäänyt pankkiryöstäjä ja pelottava psykopaatti löytävät itsensä sairaimpien rikollisten, Yhdysvaltain hallituksen ja viihdeteollisuuden seasta. Kaupungissa, jossa et voi luottaa kenenkään.

Grand Theft Auto V -peli hyödyntää PS4:n grafiikkaa

Grand Theft Auto V -peli PS4:lle on jatkoa kriitikoiden ylistämälle ja ennätyksiä rikkoneelle avoimen pelimaailman klassikolle. Rockstarin GTA V hyödyntää PlayStation 4 -konsolin tehoja tarjoamalla tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa grafiikkaa, vilkkaampaa liikennettä, päivitettyä tekoälyä, uudistunutta ympäristöä, kehittyneitä sääolosuhteita ja aidompia vahinkovaikutuksia.

Pelikenttänäsi Los Santos ja koko Blainen piirikunta

Los Santos on laajalle levinnyt auringonpaahtama suurkaupunki, täynnä elämäntapaguruja, B-luokan tähtiä ja C-luokan julkkiksia. Nyt kaikki kamppailevat pysyäkseen pinnalla taloudellisen epävarmuuden, valeuutisten ja tosi-TV:n aikakaudella. Kaaoksen keskellä kolme rikollista pyrkii selviämään huomiseen. Vaihtoehdot ovat loppumassa ja nyt ryhmän on riskeerattava kaikki sarjassa uskaliaita ja vaarallisia ryöstöjä, joka voisi taata porukalle kissanpäivät loppuiäksi.

Yksityiskohtaisempi maailma, myös verkkopelinä

GTA V sisältää uuden 1. persoonan tilan, jossa tutkit Los Santosin ja koko Blainen piirikunnan maailmaa täysin uudella tavalla. Lisäksi Grand Theft Auto V -peli PS4:lle sisältää mahdollisuuden pelata Grand Theft Auto Online -peliä veloituksetta. Verkkopeli vaatii PlayStation Networkin.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 18 vuotta
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
GTAVPS4
  • 0,80 €/kk 36 kk
  • 1,20 €/kk 24 kk
  • 2,40 €/kk 12 kk