Gran Turismo Sport (PlayStation Hits) -peli PS4:lle

Gran Turismo Sport on legendaarinen ajosimulaattori täynnä aitoja kilpa- ja sarjavalmisteisia automalleja ja upeita ratoja. Nyt edullisena PlayStation Hits -julkaisuna.

Gran Turismo Sport – autosimulaattorien aatelia

Palkittu kilpa-ajosimulaattorisarja saa jatkoa. Gran Turismo Sport -pelin fysiikkamoottorissa on panostettu realismiin. Perustaidot, kuten jarruttaminen ja mutkaan lähestyminen opetellaan alusta alkaen, joten Gran Turismo sopii kaikille, satunnaisesta sunnuntaikuskista kokeneempiin vauhtihirmuihin.

Aja japanilaisessa suurkaupungissa tai aavikolla

Gran Turismo Sportin jokainen automalli on toteutettu granturismomaisen tarkasti. Peli sisältää 174 autoa, jota pääset ajamaan yli 40 radalla. Mukana jo aiemmista osista tuttuja ratoja, kuten legendaarinen yli 20 kilometrin Nürburgring, sekä uusia mm. Tokyo Expressway -katurata ja vajaan kilometrin pituista Nortner Isle Speedway -ovaalirata.

Aja itseäsi tai koko maailmaa vastaan

Kiinnitä turvavyösi ja valmistaudu vauhdikkaaseen kisaan. Yksinpelitila sisältää monia klassikkokisoja ja kestävyysajoja. Riittävätkö nopeutesi ja ajolinjasi paalupaikkaan suosituissa Sunday Cup-, Clubman Cup- ja FF Challenge -kisoissa? Tai osallistu verkkopelikilpailusarjaan ja edusta maatasi Nations Cupissa tai aja suosikkiautosi leirissä Manufacturer’s Cupissa.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation VR

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 3 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Gran Turismo Sport (PlayStation Hits) -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
9966807
EAN-koodi
711719966807

17,00