Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle

Uusittu versio klassikkoroolipelistä. Koe Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle entistäkin upeampana ja syvempänä seikkailuna Midgarin kaupungissa.

Astu eliittisotilaan Cloud Strifen saappaisiin

Tuttu fantasiamaailma on päätynyt hämärän Shinra Electric Power Companyn haltuun. Final Fantasy VII Remake -pelissä olet entinen Shinran eliittisotilas ja nykyinen palkkasoturi Cloud Strife. Liityt Shinraa vastustavan Avalance-järjestöön, heidän noustessa vastarintaan.

Legendaarinen Final Fantasy VII Remake viimeinkin PS4:lle

HD-aikakaudelle hiottu peliklassikko herättää ikoniset paikat, hahmot ja tapahtumat eloon aivan uudella tavalla. Midgarin kaupunki näyttää upealle ja on paljon elävämpi. Tutkittavaa ja seikkailtavaa Final Fantasy VII Remake tarjoaa useiksi päiviksi. Tapaa unohtumattomia hahmoja, käy uskomattomia taisteluita ja koe yhden sukupolven valloittanut tarina.

Pelissä uusittu taistelujärjestelmä

Mutta ei Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle ole pelkkää nostalgiaa. Tämä unohtumattomien hahmojen sekä uskomattomien taisteluiden roolipeli sisältää uusitun hybriditaistelujärjestelmän. Järjestelmässä yhdistyy reaaliaikainen strategia ja komentopohjainen taistelu.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4 -pelikonsoli

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 16 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
FFREMAKEPS4
EAN-koodi
5021290084445
Valmistajan tuotesivu
https://www.playstation.com/fi-fi/games/final-fantasy-vii-remake-ps4/
  • 1,76 €/kk 36 kk
  • 2,64 €/kk 24 kk
  • 5,28 €/kk 12 kk