Far Cry New Dawn -peli PS4:lle

Far Cry New Dawn -peli PS4:lle vie sinut jälleen Hopen piirikuntaan Montanaan. Vastassasi upea ydinkatastrofin jälkeinen luonto sekä psykopaattisten kaksosten johtama Highway -tuomiopäivän kultti. Taistele heitä vastaan yksin tai ystäväsi kanssa. Mukana uusia aseita, ajoneuvoja ja ympäristöjä.

Far Cry New Dawn -peli esittelee ydintuhon jälkeisen maailman

Tervetuloa Hopen piirikuntaan, Montanaan, Yhdysvaltojen luoteisosaan. Ydinkatastrofista on kulunut nyt 17 vuotta ja ydintalven jälkeen luonto on puhjennut aivan uudenlaiseen väriloistoon ja fauna on täynnä uusia, kiehtovia ja vaarallisia eläinlajeja. Ydintuhon jälkeisestä maailmasta löydät myös inhottavan Highwaymen -tuomiopäivän kultin, jota johtavat psykopaattiset kaksoset.

Taistele tuomiopäivän kulttia yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa

Far Cry New Dawn -peli tarjoaa uudenlaisen peliympäristön. Koe uskomattoman kaunis luonto, upeat auringonnousut. Vastassasi ovat uudet viholliset sekä kummalliset aseet ja uudet ajoneuvot. Johda taistelua Highwaymeniä vastaan, kun kamppailette alueen hallinnasta viimeiseen taistelijaan asti. Taistele kulttia vastaan joko yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

Liittoudu, seikkaile ja taistele

Perusta oma tukikohta ja värvää eri alojen spesialisteja, jotka päivittävät aseistustasi ja tukikohtaasi. Rekrytoi monenkirjavaa Guns for Hire -apureita ja muodosta liittoumia Highwaymenin armottomia johtajia vastaan. Kohtaa Highwaymen-kultti taistelussa ja tee retkiä legendaarisiin paikkoihin Pohjois-Amerikassa, kosteikkoihin, kanjoneihin ja rannikolle.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 18 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Far Cry New Dawn -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
FCNDPS4
  • 1,22 €/kk 36 kk
  • 1,83 €/kk 24 kk
  • 3,66 €/kk 12 kk