Far Cry 5 -peli PS4:lle

Far Cry 5 -peli PS4:lle vie sinut Hopen piirikuntaan, Yhdysvaltojen Montanaan. Idyllinen maaseutukylä vapautta ja avaraa luontoa rakastaville sekä fanaattiselle tuomiopäivän kultille, jota johtaa karismaattinen Josep Seed. Hänelle uskolliset seuraajat ovat soluttautuneet rauhalliseen yhteisöön.

Far Cry 5 -pelissä taistelet fanaattista kulttia vastaan

Saapumisesi Hopen piirikuntaan saa Eden’s Gate -tuomiopäiväkultin ottamaan alueen väkivalloin hallintaansa. Ubisoftin Far Cry 5 -pelissä sinun on noustava kulttia vastaan ja sytytettävä vastarinnan liekki, jotta vapautat saarretun yhteisön Montanassa. Olet yksin vihamielisellä maaperällä. Löydä voimaa piirikunnan väestöstä ja johda vastarintaa aluetta terrorisoivaa fanaattista kulttia vastaan.

Seikkaile keskellä upea luontoa rekoilla, mönkijöillä ja lentokoneella

Far Cry 5 -pelissä tutkit vapaasti alueen jokia, maita ja taivasta. Tarjolla on Far Cry -pelisarjan suurin aseiden ja ajoneuvojen kokoelma. Tutustu Montanan upeaan erämaahan. Revittele ympäri maaseutua muskeliautoilla, rekoilla, mönkijöillä ja traktoreilla. Takavarikoi lentokone ja käy kultin kimppuun ilmataisteluissa tai pommituslennoilla.

Pelaa Far Cry 5 -peliä yksin ja kaverin kanssa

Olet tarinan sankari, joten valitse avatarisi ja muokkaa hahmoasi. Pelaa Far Cry 5 -peliä omalla tavallasi Joseph Seediä ja hänen fanaattisia seuraajiaan vastaan. Liittoudu kaverisi kanssa Friends For Hire -pelimoodissa kaataaksesi kultin yhdessä ystäväsi kanssa. Luo hulluja ja ainutlaatuisia Far Cry -kokemuksia karttaeditorilla, joista nautit ystäviesi kanssa tai heitä vastaan.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 18 vuotta
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
FC5PS4
EAN-koodi
3307216023258
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk