Fallout 76 -peli PS4:lle

Fallout 76 on esiosa aiemmille Fallout-peleille. Vuosi 2102 Länsi-Virginiassa. 25 vuotta pommien putoamisen jälkeen holvien asukkaat astuvat ensimmäistä kertaa ulkomaailmaan ja karuun erämaahan. Pelaa yksin tai yhdessä. Suorita tehtäviä, uudisrakenna ja uhmaa erämassa vaanivia uhkia.

Astu ydinsodanjälkeiseen maailmaan Fallout 76 -pelissä

Fallout 76 on Skyrimin ja Fallout 4 tuottajan Bethesda Games Studion uusin taidonnäyte. Pelissä tutkit Länsi-Virginian alueita, jotka heräävät eloon upouudella grafiikalla, valaistuksella ja maastonluontitekniikalla. Tutkittavaa riittää, sillä pelialue on jopa neljä kertaa isompi kuin Fallout 4:ssa.

Mikään ei vedä vertoja ydinsodanjälkeisille auringonlaskuille

Fallout 76:n pelimaailma ulottuu Appalakkien metsistä aina Cranberry Bogin myrkyllisiin purppuralakeuksiin. Jokaisella alueella on omat riskinsä ja palkintonsa. Hirviönsä ja salaisuutensa. Mutta yksi on varmaa: ydinsodan jälkeinen Amerikka ei ole koskaan näyttänyt näin kauniille!

Rakenna oma amerikkalainen unelmasi

Fallout 76 on sarjan ensimmäinen peli, jossa muut hahmot voivat olla muita pelaajia. Luo oma hahmosi ja astu Fallout 76:n maailmaan. Työskentele yksin tai yhdessä muiden kanssa. Rakenna minne tahansa ja saat suojaa, varusteita ja turvallisuutta. Voit jopa perustaa kaupan ja vaihtaa tavaroita muiden kanssa. Mutta pidä varasi, kaikki eivät perusta naapurisovusta.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 18 vuotta
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
FO76PS4
  • 0,38 €/kk 36 kk
  • 0,57 €/kk 24 kk
  • 1,14 €/kk 12 kk