EA Sports NHL20 -peli PS4:lle

NHL20 -peli PS4:lle jatkaa taattua NHL-pelisarjaa. NHL-tähdet näyttävät ja tuntuvat entistäkin autenttisemmalle. Pelaajien nimikkolaukaukset ja yli 45 laukaisutyyppiä tekevät jokaisesta hyökkäyksestä uhkan. Mukana uudet pelitilat sekä uuden sukupolven jääkiekkolähetykset. Lapa jäähän. Peli alkaa!

Patrick Laine ja muut NHL-tähdet EA Sports NHL20 -pelissä

EA Sports NHL20 -peli esittelee Real Player Motion (RPM) -teknologian. Syötöt ja kiekon poimimiset luovat nopeamman ja sulavamman pelikokemuksen. Tätä on nopeatempoinen NHL-kiekko parhaimmillaan. Uudessa nimikkolaukauksessa on NHL-tähtien laukaustyylit mallinnettu pikselintarkasti. Mukana myös Patrik Laine, jonka rannelaukaus on mallinnettu viimeisen päälle peliin.

Nyt joka ilta voi olla Hockey Night

Uusittu jääkiekkolähetykset tuovat NHL20 -peliin värikkäämmän selostuksen, uudistetut tulostaulut, peittokuvat ja grafiikat. Pääset kokemaan pelin suurimmat hetket myös sen keskeltä. Nauti ikimuistoisimmista pelikuvioistasi ja keskity kohokohtiin, jotka esittelevät taitojasi joukkuekavereillesi sekä tietenkin vastustajalle.

NHL20 -pelissä uudet pelitilat

NHL20 sisältää kolme uutta pelitilaa. Hockey Ultimate Team (HUT) -kokoonpanotaistelussa haastat viikoittain vaihtuvia joukkueita ja tavoittele uusia palkintoja. Suosittu ONES on nyt pelattavissa paikallismoninpelinä, joten sinä ja pari ystävääsi pelaavat NHL-suosikkipelaajillanne. Uusi Eliminaattori-pelitila esittelee tiukat Battle Royale -tyyppiset kamppailuja. Voittaja vie kaiken.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PS4 -pelikonsoli

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ikäraja: PEGI 12
Myyntipaketin sisältö
EA Sports NHL20 -peli
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
4470NHL20
EAN-koodi
5030946123957
  • 1,62 €/kk 36 kk
  • 2,43 €/kk 24 kk
  • 4,86 €/kk 12 kk