DiRT Rally 2.0 -peli PS4:lle

DiRT Rally 2.0 -peli PS4:lle haasta sinut ajamaan tehokkaimmilla ralliautoilla. Aja legendaarisia rallireittejä ympäri maailmaa, mutta muista, että pienikin virhe voi lopettaa erikoiskokeesi. Mukana yli 50 tehokkainta ralliautoa, kuusi eri maata sekä kaikki rallicrossin MM-sarjan osakilpailut.

DiRT Rally 2.0 hurmaa realistisuudellaan

Luota vaistoihisi. DiRT Rally 2.0 vie sinut mukaansatempaavimpaan rallielämykseen, johon sisältyy uusi autenttinen auton käsittelymalli, rengasvalinnat ja tienpinnan muuttuminen. Aja ralliautoasi aidoissa offroad-ympäristöissä Uudessa-Seelannissa, Argentiinassa, Espanjassa, Puolassa, Australiassa ja Yhdysvalloissa. Mukanasi vain apukuski ja vaistosi.

Valikoimassa 50 ralliohjusta ja legendaarisia klassikoita

DiRT Rally 2.0 tarjoaa yli 50 kaikkien aikojen tehokkainta offroad-ajoneuvoa. Kaahaa erilaisissa ympäristöissä laajalla valikoimalla ikonisia ja historiallisia sekä moderneja ralliautoja: mm. VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X ja Citroën C3 R5. Tai kesytä Chevrolet Camaro GT4.R:n, 1995 Subaru Imprezan tai Nissan Datsun 240z:n tehot.

Mukana rallicrossin MM-osakilpailut ja virallinen WRX-rallicross -lisenssi

DiRT Rally 2.0 tarjoaa uskomattoman realistisen ajotuntuman. Pelin paranneltu käsittelevyys, tien pinta, virheherkkyys ja ympäristöt tarjoavat todenmukaisimman ja keskittyneimmän offroad-kokemuksen. DiRT Rally 2.0 sisältää myös FIA:n rallicrossin MM-sarjan osakilpailut. Koe Mettet Belgiassa, Trois Riviers Kanadassa, Englannin Silverstone, Loheac Bretagne Ranskassa, Hell Norjassa sekä legendaarinen Holjesin rata Ruotsissa.

Kehity kuskina DiRT Rally 2.0 -pelin parissa

DiRT Rally 2.0 tarjoaa päivittäisiä, jokaviikkoisia tai kuukausihaasteita, joilla kehität taitojasi ja ajat muita kuskeja vastaan. Voit tuunata autosi sinulle ja olosuhteisiin sopivaksi. Paranna autosi suorituskykyä lisäosilla. Luo oma rallitiimisi, palkkaa henkilökunta ja täydennä talliasi valitsemillasi ralliautoilla. Rallipolut kutsuvat!

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 7 vuotta
Myyntipaketin sisältö
DiRT Rally 2.0 -peli PS4:lle
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
DR20PS4
  • 1,62 €/kk 36 kk
  • 2,43 €/kk 24 kk
  • 4,86 €/kk 12 kk