DiRT 4 -peli PS4:lle

DiRT 4 vie sinut keskelle rallien erikoiskokeita sekä rallicross-ratojen tunnelmaan. Luvassa on aivan uuden tasoinen rallipeli, joka hurmaa aitoudellaan. Etsit sitten simulaattoria tai arcade-peliä, jossa voi revitellä, on DiRT 4 valintasi. Tämä on korkeaoktaanista viihdettä parhaimmillaan.

Yli 50 klassista ralliautoa

DiRT4 -rallipelissä on yli 50 legendaarista ralliautoa, joista valita: Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4, Audi Sport Quattro S1 E2 sekä monia muita. Perinteisten ralliautojen lisäksi DiRT 4 sisältää myös rallicross-autot, tehokkaat avolavamaasturit ja landrush-ajokit, jotka on tarkoitettu rosoiseen maastoon.

Anna DiRT4:n luoda oma erikoiskokeesi

Your Stage -toiminnolla luot omat ratasi ja erikoiskokeesi. Määritä vain paikka, aika, säätila, reitin pituus sekä reitin vaativuus ja edessäsi on täysin ainutlaatuinen rallireitti. Voit myös jakaa tekemäsi radat ystäviesi kanssa ja haastaa heidät kisaan.

Kehity rallikuskina DiRT 4:n parissa

DirtFish-rallikoulussa opit taidot ja tekniikat, joilla hallitset rallipolut, jonka jälkeen voit luoda oman urasi DiRT 4 -rallipelissä. Perusta rallitiimi ja hanki sponsoreita. Rakenna ja tuunaa autoasi ajotyyliisi sopivaksi. Palkkaa kartanlukija ja mekaanikkoja. Kehity kuskina ja astu yhä isommille radoille. Tästä pelistä ei ajaminen hevillä lopu.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 3 vuotta
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
D4PS4
EAN-koodi
4020628789794
  • 1,08 €/kk 36 kk
  • 1,62 €/kk 24 kk
  • 3,24 €/kk 12 kk