Assassin’s Creed IV Black Flag (PlayStation Hits) -peli PS4:lle

Assassin’s Creed IV Black Flag vie sinut 1700-luvulle. Merirosvot hallitsevat Karibiaa, jonne he ovat perustaneet oman laeista piittaamattoman valtionsa. Lainsuojattomien joukosta löydät röyhkeän nuoren merirosvokapteenin, nimeltään Edward Kenway. Tervetuloa merirosvojen kultakaudelle!

Assassin’s Creed IV Black Flag vie sinut merirosvojen maailmaan

On vuosi 1715. Merirosvot ovat perustaneet Karibialle oman valtionsa, jossa korruptio, ahneus ja raakuus ovat jokapäiväistä. Näiden lainsuojattomien joukossa on röyhkeä Edward Kenway. Edwardin kunnianhimo on ansainnut Mustaparran kaltaisten legendojen kunnioituksen, mutta samalla vetänyt hänet mukaan salamurhaajien ja temppeliherrojen ikivanhaan sotaa, mikä saattaa tuhota kaiken, jonka merirosvot ovat rakentaneet.

Koe uskomattomat seikkailut Karibialla

Assassin’s Creed IV Black Flag -pelissä seikkailet Karibian maisemissa ja isoimmassa maailmassa mitä Assassin’s Creed -peleissä on koskaan ollut. Tutki viittäkymmentä paikkaa aina Kingstonista Nassauhun asti. Varasta vedenalaisia hylkyjä, salamurhaa vihollisia, etsi aarteita ja taistele vihollisia vastaan.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
PlayStation 4

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Pelin ikäraja: 18 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Assassin’s Creed IV Black Flag -peli
Tuotemerkki
PlayStation
Valmistajan tuotekoodi
AC4BFPS4
  • 0,66 €/kk 36 kk
  • 0,99 €/kk 24 kk
  • 1,98 €/kk 12 kk