Animal Crossing: New Horizions -peli Nintendo Switchille

Animal Crossing: New Horizons -pelissä rakennat autiosaaresta oman paratiisisi ja ystävystyt värikkäiden hahmojen kanssa. Nintendo Switch -konsolille.

Rakenna oma paratiisisi Animal Crossing -pelissä

Animal Crossing -pelissä luot oman hahmosi, kotisi ja koristelet maisemaa. Nauti rennoista aktiviteeteistä, kuten puutarhanhoidosta, kalastamisesta, hyönteisten keräämisestä ja tapaa hauskoja eläinhahmoja. Uuden crafting-järjestelmän avulla rakennat kaikkea huonekaluista työkaluihin. Animal Crossing -pelissä löydät huimasti tekemistä eri vuorokauden ja vuodenaikojen mukaan.

Tutki saarta ja tutustu värikkäisiin eläinhahmoihin

Legendaarinen Animal Crossing on tuttu jo Nintendo GameCube-pelikonsolilta. Tämä 2000-luvun alun hittipeli tulee takaisin uutena versiona. New Horizons -pelissä aloitat autiolta saarelta. Kerää eri materiaaleja ja rakenna oma kotisi sekä puutarha. Seikkaile pitkin saarta ja tutustu uusiin eläinhahmoihin. Tässä pelissä riittää tutkittavaa.

Animal Crossing -peli Nintendo Switch -pelikonsolille

Pelaa Animal Crossing: New Horizons -peliä Nintendo Switchin kolmella eri pelimoodilla, joko olohuoneen televisiossa tai käsikäyttöisenä missä tahansa. Samalla saarella voi asua jopa kahdeksan pelaajaa ja neljän saman saaren asukasta voi pelata yhdessä samanaikaisesti yhdellä konsolilla.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Nintendo Switch

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
Ikäraja: 3 vuotta
Myyntipaketin sisältö
Animal Crossing: New Horizons -peli Nintendo Switchille
Tuotemerkki
Nintendo
Valmistajan tuotekoodi
211084
EAN-koodi
0045496426071
  • 1,50 €/kk 36 kk
  • 2,25 €/kk 24 kk
  • 4,50 €/kk 12 kk