DNA FTTH-kuitumodeemi

DNA Valokuitu Plus -modeemi EG400AC FTTH valokuitukotiin. Kuitumodeemilla luot jopa gigan nettiyhteyden ja kattavan langattoman netin kotiisi.

Käytä EG400AC:ta modeemina tai reitittimenä

Inteno EG400AC -modeemilla luot nopean ja kattavan netin kodin kaikille laitteille. Modeemi sopii ethernet- ja valokuituverkkoon. Käytä EG400AC:ta kuitumodeemina tai liitä se modeemiisi, jolloin EG400AC toimii verkkosi langattomana tai langallisena reitittimenä. Se pelaa täydellisesti yhteen Inteno EX400:n kanssa, jonka kanssa luot kotiisi saumattoman Mesh-verkon.

Nauti huippunopeasta netistä

EG400AC tukee huippunopeaa DNA Valokuitu Plus 1G -verkkoa, joten modeemi kykenee huippunopeaan, jopa gigabitin nopeuteen. Nauti netistä täydellä nopeudella kodin kaikilla laitteilla. Lataa tiedostot, verkkopelaa ja surffaa netissä vauhdilla.

EG400AC:llä luot langattoman verkon kodin joka nurkkaan

Modeemissa on kattava ja nopea langaton nettiyhteys, joka tukee 802.11ac (WiFi 5) -standardia. Kattavan langattoman yhteyden lisäksi EG400AC -modeemissa on neljä huippunopeaa gigabitin LAN-porttia, johon liität pelikonsolin, television, tietokoneen, digiboksin tai ne kaikki. Myyntipakkauksessa mukana kolme yleisintä optista kuitujohtoa.

Nettipulssin optimoima kotiverkko

Läppärit ja muut laitteet liittyvät nettiin usein langattomasti, ja langattomassa yhteydessä voi olla häiriöitä, joiden parantamisessa Nettipulssi auttaa. DNA:n modeemissa asuva tekoäly pitää kotiverkostasi huolta analysoimalla modeemin WiFi-verkon suorituskykyä ja antamalla verkon toimivuutta parantavia vinkkejä. Saat kotisi verkon käyttöön perustuvat suositukset netin parantamiseen Oma DNA -sovellukseen.

Tekniset tiedot

Näyttö

Näyttö
Ei

Yhteydet ja liitettävyys

WLAN
Kyllä
Modeemitekniikka
Ethernet
Verkko-ominaisuudet
Ethernet 1 Gbit/s

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus
Ethernet-yhteydellä varustettu

Muut tiedot

Muut ominaisuudet
1 x 1 GB WAN Ethernet-portti, 4 x 1 GB LAN Ethernet-portti, IPv4- ja IPv6-yhteensopiva, DNA-kustomoitu käyttöliittymä, WPS, UPnP, USB 2.0 ja USB 3.0 -portit, Parental Control, edistyneet porttiasetukset
Myyntipaketin sisältö
Inteno EG400AG -modeemi, virtalähde, 3 kpl yleisintä optista kuitujohtoa, RJ11-puhelinkaapeli, opas ja pikaopas
Tuotemerkki
Inteno
Valmistajan takuu
24 kk
Laitetyyppi
Modeemi
Liitäntätyyppi
WLAN
Ethernet
Ethernet-liitännän maksiminopeus
1000 Mbit/s
Ethernet (LAN) -liitännät
4 x 1 Gbit/s
Verkkotekniikka
Ethernet (RJ-45)
Verkon teoreettinen maksiminopeus
1000 Mbit/s (ETH)
WLANin teoreettinen maksiminopeus
1700 Mbit/s
WLANin kantavuus
Erinomainen
WLAN-standardi
802.11ac (WiFi 5)
WLANin taajuusalueet
2.4ghz
5ghz
  • 5,50 €/kk 36 kk
  • 8,25 €/kk 24 kk