DNA TV

Katsele ohjelmia puhelimella, tabletilla tai selaimella

DNA TV on aina mukanasi kännykässä, tabletilla ja läppärillä. Voit katsella suoria lähetyksiä tällä hetkellä esim. Yle1, Yle2, Fem/Teema, Frii, TLC, Fox ja National Geographic -kanavilta. Näet kaikilla mobiililaitteillasi myös suorat urheilulähetykset tilaamiltasi urheilukanavilta.

Katso suorana tai peilaa televisioosi

Voit katsoa ohjelmat myös Googlen ChromeCastin tai Apple TV:n kautta isolta ruudulta. Tällöin puhelin tai tabletti toimii kaukosäätimenä, jolla voit selata, toistaa tai pikakelata sisältöä tai säätää äänenvoimakkuutta.

Enemmän katsottavaa

Halutessasi voit täydentää DNA TV -liittymää tallennusominaisuudella tai kanavapakettien, ohjelmakirjastojen ja DNA TV Vuokraamon suosikkisisällöillä – urheilulla, elokuvilla, sarjoilla tai lastenohjelmilla.

DNA TV -mobiilisovelluksella näet myös useimpien tilaamiesi maksullisten kanavien suoria lähetyksiä.

Iloitse asiakaseduista

Ensimmäisen etusi saat voimaan heti tilaushetkestä alkaen; näet Viasatin elokuva-, dokumentti- ja urheilukanavat 7 päivää veloituksetta. Jatkossa näet lisäksi joka kuukausi vaihtuvan Kuukauden kanavan ja Kuukauden ottelun.

DNA TV:n käyttöönotto

Ota DNA TV käyttöösi osoitteessa tv.dna.fi tai lataa DNA TV -sovellus mobiililaitteeseesi sovelluskaupasta. Sovellus on aktivoitavissa muutaman tunnin kuluttua DNA TV -liittymän tilauksesta.

  • Ei määräaikaa
    0,00 €/kk/3 kk
    Jatkossa 3,50 €/kk

Täydennä tilaustasi näillä:

DNA TV tallennusominaisuus

Tallennustilaa jopa parille tuhannelle elokuvalle. Vaatii toimiakseen DNA TV -liittymän tilauksen.

3,40 €/kk

Katso lisää