DNA TV tallennuksella

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla

Nauti lempiohjelmistasi missä ja milloin haluat − koko EU:n alueella. DNA TV on aina mukanasi kännykässä, tabletilla ja läppärillä. Kun käytössäsi on DNA TV tallennuksella, voit tallentaa ohjelmat kaikilta vapaasti katsottavilta kanavilta ja vaikka kaikilta samanaikaisesti (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, Fox ja National Geographic).

Tallenna jopa 4000 tuntia

Jatkuvalla tallennuksella voit tallentaa kaikki lempisarjasi jaksot helposti napin painalluksella. Käytössäsi on 4 000 tunnin tallennustila, jonne tallennat ohjelmia kaikilta ilmaiskanavilta. Tallenteet ovat katsottavissasi kaksi vuotta.

Peilaa sisältö isolle ruudulle

Osan kanavista näet DNA TV:n kautta myös suorina lähetyksinä (tällä hetkellä esim. Yle1, Yle2, Fem/Teema, Frii, TLC, Fox ja National Geographic).

Voit katsoa ohjelmat myös Googlen ChromeCastin tai Apple TV:n kautta isolta ruudulta. Tällöin puhelin tai tabletti toimii kaukosäätimenä, jolla voit selata, toistaa tai pikakelata sisältöä tai säätää äänenvoimakkuutta.

Enemmän katsottavaa

Halutessasi voit täydentää DNA TV -liittymää kanavapakettien, ohjelmakirjastojen ja DNA TV Vuokraamon suosikkisisällöillä – urheilulla, elokuvilla, sarjoilla tai lastenohjelmilla.

DNA TV -mobiilisovelluksella näet myös useimpien tilaamiesi maksullisten kanavien suoria lähetyksiä.

Iloitse asiakaseduista

Ensimmäisen etusi saat voimaan heti tilaushetkestä alkaen; näet Viasatin elokuva-, dokumentti- ja urheilukanavat 7 päivää veloituksetta. Jatkossa näet lisäksi joka kuukausi vaihtuvan Kuukauden kanavan ja Kuukauden ottelun.

DNA TV:n käyttöönotto

Ota DNA TV käyttöösi osoitteessa tv.dna.fi tai lataa DNA TV -sovellus mobiililaitteeseesi sovelluskaupasta. Sovellus on aktivoitavissa muutaman tunnin kuluttua DNA TV -liittymän tilauksesta.

  • Ei määräaikaa
    0,00 €/kk/3 kk
    Jatkossa 6,90 €/kk